Şehir Hastanesi’nde Tüp Bebek Tedavisi

İzmir Şehir Hastanesi Tüp Bebek Tedavi Merkezi'ne, çocuk sahibi olmak isteyen, sosyal güvencesi olsun olmasın tüm çiftler başvurabiliyor.

  • 0
  • 682
Şehir Hastanesi’nde Tüp Bebek Tedavisi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Şehir Hastanesi Tüp Bebek Tedavi Merkezi'ne, çocuk sahibi olmak isteyen, sosyal güvencesi olsun olmasın tüm çiftler başvurabiliyor.

2 ameliyathane, 1 embroyoloji laboratuvarı, 1 iç, 1 dış androloji odası, 3 muayene odası ve 4 hasta uyanma odasından oluşan merkezde; kadın ve erkekteki kısırlık nedeni araştırılıyor, (OPU) yumurta toplama, (ICSI) mikro enjeksiyon, (TESE) ameliyat ile sperm elde edilmesi, (SİS) salin infüzyon sonografisi, embriyo dondurma, çözdürme ve transfer işlemlerine yönelik hizmet veriliyor.

Yumurtalık rezervi azalmış kişiler için alanında uzman hekimlerce tetkikler yapılarak sürecin başlatıldığı merkezde değerlendirmeler sonrasında kişilere özel tedavi seçenekleri hakkında bilgilendirmeler yapılır, ardından güncel bilimsel veriler doğrultusunda en uygun tedavi belirlenir. Belgeler tamamlandığında ise tedavi protokolü başlatılmaktadır.

Prof. Dr. Ahmet Demir koordinatörlüğünde, 2 Kadın Hastalıkları ve Doğum Doçenti, 5 Embriyoloji ve Histoloji Uzmanı, 4 Biyolog ve 7 Hemşire ile hizmet veren Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezi'nde son teknolojik cihazlarla hizmet sunuluyor. Bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşların İzmir Şehir Hastanesi Tüp Bebek Tedavi Merkezi’ne başvurmaları gerekmektedir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası

Karın ağrısıyla gitti, yumurtalığında tümör ortaya çıktı

Geçmeyen alerjiye endoskopik çözüm

Mamografi Eşliğinde Biyopsi

Duygusal travma, ‘Kırık Kalp Sendromu’na neden olabilir!

63 yaşında yeni nefesine kavuştu!

Arşiv