Şehit Ümit Boz spor tesisi yenileniyor

Bayraklı Belediyesi’nin kuruluşuyla birlikte yaptığı ilk spor yatırımı olma özelliğini taşıyan Şehit Ümit Boz Spor Tesislerinde saha yenileme çalışmaları yapılıyor.

  • 0
  • 355
Şehit Ümit Boz spor tesisi yenileniyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi’nin kuruluşuyla birlikte yaptığı ilk spor yatırımı olma özelliğini taşıyan Şehit Ümit Boz Spor Tesislerinde saha yenileme çalışmaları yapılıyor. Amatör futbol kulüpleri müsabakaları ve altyapı çalışmalarında yoğun olarak kullanılan saha zemininin yıpranan bölümleri elden geçiriliyor. Gerekli yerlerin bakımı tamamlandıktan sonra saha yeniden hizmete açılacak.

Bayraklı’da adını Şehit Ümit Boz’dan alan İzmir’in en güzel manzarasına sahip spor tesisinde bir dizi yenileme çalışmalarına başlandı. Tüm sezon boyunca amatör ve süper amatör küme maçlarının yanı sıra spor kulüplerinin antrenman sahası olarak kullandığı tesiste yenileme için öncelik zemine verildi. Sahada yan hakemlerin de kullandığı taç çizgileri tamamen söküldü. Kalelerin önleri de zeminden başlayarak büyük değişime gidiliyor. Zeminin yenilenmesinin ardından tüm sahada tarama işlemi yapılarak kaliteli bir zemine dönüştürülecek.

SPORA TAM DESTEK
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Şehit Ümit Boz Spor Tesisinde bir dizi yenileme çalışmalarına başladık. Yaptığımız ilk yatırım sayesinde zeminde kullanılan halı halen kalitesini koruyor. Çok yoğun olarak kullanılan bir tesis. Haliyle yıllar içerisinde eskiyor. Yıpranan yerler değiştirildikten sonra tekrar altyapı ve amatör spor kulüplerinin kullanıma tahsis edilecek. Bugüne kadar olduğu gibi spor ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv