SEKTÖRÜNDE EŞSİZ İKİ FUAR İZMİR’DE

  • 0
  • 921
SEKTÖRÜNDE EŞSİZ İKİ FUAR İZMİR’DE
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen 7. İzmir Organik Ürünler Fuarı EKOLOJİ İZMİR 2016 ile 6. OLIVTECH Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı 27-30 Nisan 2016 tarihleri arasında eş zamanlı olarak, Türkiye’nin en modern ve en büyük fuar merkezi Fuar İzmir’de kapılarını açıyor.

Türkiye’nin sektöründe tek ihtisas fuarı olan 6. OLIVTECH Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı, zeytinin tarladan sofraya gelişinin hikayesini inovasyon teknolojileri ile buluşturarak sektör temsilcilerinin yeni iş bağlantıları kurmalarına olanak sağlıyor.

Sadece organik sertifikası bulunan ürünlerin sergilendiği, Türkiye’nin sektöründeki tek fuarı olma özelliği taşıyan 7. EKOLOJİ İZMİR’de ise organik giyim eşyalarından, bebek ürünlerine, kozmetikten gıdaya ve temizlik ürünlerine kadar çok geniş bir ürün yelpazesi katılımcılarla ziyaretçileri aynı çatı altında topluyor. Geçtiğimiz yıl 28 ülkeden ve 48 ilden 12 bin 400 kişinin ziyaret ettiği fuarlara KOSGEB ve İzmir Ticaret Odası tarafından da destek veriliyor.

7. EKOLOJİ Fuarı kapsamında ziyaretçiler, İZFAŞ tarafından, Organik Tarım Araştırma Enstitüsü (FİBL) ve Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği (ETO) işbirliği ile gerçekleştirilen “Akdeniz Ülkelerinde Organik Tarım Yönetimi: Pazar Geliştirilmesi İçin Önemli Faktörler” konulu sempozyuma katılabilecekler.

Sınırlı yeşil teknoloji girişimcilerinin de yer alacağı fuarlar süresince sergi dışında kurulacak “Organik Pazar”, tüm organik ürünlerin bir arada sergileneceği “Demo Dükkan” ile tüm gün açık olan ve menüleri katılımcıların teşhir ürünlerinden oluşan “Organik Restoran” ziyaretçilere hizmet verecek. Ayrıca organik tekstil ürünlerinin bir arada bulunduğu alan da fuar boyunca ziyaretçiler tarafından görülebilecek.

Fuarlar 27-28 Nisan tarihlerinde yalnızca profesyonel ziyaretçiye, 29-30 Nisan tarihlerinde ise  son tüketiciye de açık olacak. EKOLOJİ İZMİR Fuarı, Fuar İzmir D Holü’nde, OLIVTECH Fuarı ise C Holü’nde, 10.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv