Selçuk MHP’den Dev Andımız Pankartı

  • 0
  • 868
Yazı Boyutu:

İlkokullarda her sabahokunan Andımızın Demokratikleşme Paketi sonrası kaldırılmasına MHP Selçuk İlçeBaşkanlığı, Parti İlçe Binası önüne Andımızın yazdığı dev bir pankart astı.

Milliyetçi HareketPartisi Selçuk İlçe Başkanlığı önüne Andımızın yazıldığı 7 metrelik dev pankartasıldı. Andımızın kaldırılışı ile ilgili açıklama yapan Milliyetçi HareketPartisi İlçe Başkanı Levent Görür,"Genç beyinlere dürüstlüğü ve vatan sevgisini daha ilkokul sıralarındaykenaşılamak üzere yıllardır okullarımızda şerefle okuduğumuz ve okuttuğumuzAndımız, Başbakan Erdoğan'ın Demokratikleşme Paketi adı altından yaptığıaçıklama sonrası Türk Milletinin elinden alınmaya çalışılıyor" dedi.

Her sabah çocukların,'Türk'üm' demelerinin, 'doğruyum' diye haykırmalarının, 'çalışkanım' diyerekseslenmelerinin Başbakanı ve destekçilerini rahatsız ettiğini söyleyen İlçe Başkanı Görür,"Bin yıllıkAnadolu tarihimiz boyunca birbiriyle kardeşçe yaşayan insanların arasınatalihsiz bir şekilde nifak sokulmakta, zihinler bulandırılmak sureti ilebölünmenin tohumları sinsice ortaya saçılmaktadır" diye konuştu.

Başkan Görür sözlerine şöyle devam etti;
"Temennimiz odur ki Türk Milletiniüzerinde oynanmak istenen oyunların milletimizin sağduyusu ve yüksek imanıkarşısında yok olacağıdır. Birçok badirelerden geçen ve Kurtuluş Destanı yazanTürk Milleti canından aziz bildiği vatanını ve Türklüğü yok etmeye kalkışanlarakarşı mücadelesini sürdürecektir, şunu herkes iyi bilmelidir ki "RüzgarEken Fırtına biçecektir" dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv