Selim Yeğen’in Anısı Ödüllerle Yaşatılacak

 Rotary 2440. Bölge Federasyonu'na bağlı Bostanlı Rotary Kulübü, geçen yıl geçirdiği kalp krizi sonucu 50 yaşında yaşama veda eden üyeleri ve Federasyonun geçmiş dönem başkanlarından Selim Yegen'in anısını yaşatmak amacıyla, Girişimcilik ve Ömür Boyu Liderlik ödülü verdi

  • 0
  • 822
Selim Yeğen’in Anısı Ödüllerle Yaşatılacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Rotary 2440. Bölge Federasyonu'na bağlı Bostanlı Rotary Kulübü, geçen yıl geçirdiği kalp krizi sonucu 50 yaşında yaşama veda eden üyeleri ve Federasyonun geçmiş dönem başkanlarından Selim Yegen'in anısını yaşatmak amacıyla, Girişimcilik ve Ömür Boyu Liderlik ödülü verdi. Geleneksel hale getirilmesi hedeflenen ödülün ilki geçen hafta sonu Kuşadası'nda yapılan Rotary 2440. Bölge Federasyonu, 2017-2018 Dönemi Başkanlar Eğitim Semineri ve Bölge Asamblesi'nde, sahibinden.com'un CEO'su Burak Ertaş'a verildi.

EŞİNDEN DUYGU YÜKLÜ KONUŞMA
Ödül törenine katılan Selim Yegen'in eşi Yeşim Yegen, duygu dolu bir konuşma yaptı. Hayat arkadaşını genç sayılacak yaşta kaybettiğini söyleyen Yeşim Yegen, "O'ndan insanları sevmeyi, her koşulda yardımcı olmayı ve topluma hizmet etmeyi öğrendim. Yokluğuna alışmak çok zor oldu" dedi.
Ödül töreninde konuşan Bostanlı Rotary Kulübü Başkanlar Eğitim Semineri ve Bölge Asamblesi Organizasyon Komitesi Başkanı Ebru Yağcı da, Selim Yegen'in hayatını insanlığa hizmete adayan ender insanlardan biri olduğunu ve topluma yararına yaptığı hizmetlerin saymakla bitmeyeceğini söyledi. Selim Yegen'in hizmetleriyle öne çıktığını, kendisini her zaman rehber edineceklerini vurgulayan Yağcı, "Çok değerli bir insandı. Yokluğuna alışmakta zorlanıyoruz. O'ndan çok şey öğrendik. Kulüp olarak aziz hatırasını yaşatmak için her yıl, Selim Yegen Girişimcilik ve Ömür Boyu Liderlik Ödül Töreni düzenleme kararı aldık" dedi.

ÖRNEK BİR İNSANDI
Rotary 2440. Bölge Federasyonu Dönem Başkanı İsmail Rodoplu da, Selim Yegen'in Rotary çatısı altında yaptığı hizmetleri anlattı. Selim Yegen'in mesleğinde başarılı biri olduğunu ve çevresindeki insanlar tarafından çok sevildiğini dile getiren Rodoplu, "Rotary'nin önemli hizmet adamlarından biriydi. Topluma hizmet etmek için her türlü fedakârlığı yapmaktan çekinmeyen, örnek bir kişiliğe sahipti. Onun anısını yaşatmak ve ailesinin acılarını paylaşmak bizim için görevdir" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv