Semt merkezleri sizin eviniz!

Sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sergileyen Bayraklı Belediyesi'nin, 23 mahallede açtığı 27 semt merkezi özellikle kadınların uğrak yerlerinden oldu.

  • 0
  • 631
Semt merkezleri sizin eviniz!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sergileyen Bayraklı Belediyesi'nin, 23 mahallede açtığı 27 semt merkezi özellikle kadınların uğrak yerlerinden oldu. Geçtiğimiz yıl 150 binden fazla kişi semt merkezlerini ziyaret etti, buradaki etkinliklere katıldı, kurslardan faydalandı. Vatandaşlar kınalarını, nişanlarını buralarda yaptı. Semt merkezleri Bayraklı’nın sosyal aktivite üstleri haline geldi.
 
Bayraklı Belediyesi, özellikle kadınların sosyalleşmesi için faaliyete geçirdiği semt merkezi projesinde rekora koşuyor. 23 mahallede bulanan 27 semt merkezini geçtiğimiz yıl 150 binden fazla kişi ziyaret etti.
 
ÇEŞİTLİ KURSLAR 
Semt merkezlerinde açılan ahşap boyama, kurdele nakışı, iğne oyası, takı tasarım, resim kursu, makine nakışı, dikiş, okuma-yazma, ev tekstili, kırkyama, bağlama, kuaförlük, örgü, file örgüsü, İngilizce ve satranç kurslarından genci yaşlısı binlerce kişi faydalandı.
 
HALKIMIZIN HİZMETİNDE 
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Semt merkezlerimiz her yaştan vatandaşımızın faydalanabileceği, çeşitli kursların yapıldığı birer sosyalleşme ortamı haline geldi. Binlerce vatandaşımızın da buralara gelerek belediye hizmetlerinden faydalanmaları bizleri sevindiriyor. Gelen talepler üzerine kurslar açıyoruz. Her yaş grubundan vatandaşımız bu kurslardan yararlanıyor. Ayrıca hemşehrilerimiz buralarda kına, nişan gibi organizasyonlarını da yapabiliyor. 23 mahallemizdeki 27 semt merkezimiz halkımızın hizmetinde” dedi.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv