Seninle Herşeye varım ben

İşadamı Mustafa Kürkan -Nurhan Kürkan çiftinin Ekonomist kızları Burçe Kürkan ile işadamı Fatih Büküşoğlu -Aysel Büküşoğlu çiftinin Müteahhit-Tekstilci oğulları Yusuf Büküşoğlu görkemli bir nikah ve düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdi.

  • 0
  • 5.525
Seninle Herşeye varım ben
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İşadamı Mustafa Kürkan -Nurhan Kürkan çiftinin Ekonomist kızları Burçe Kürkan ile işadamı Fatih Büküşoğlu -Aysel Büküşoğlu çiftinin Müteahhit-Tekstilci oğulları Yusuf Büküşoğlu görkemli bir nikah ve düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdi. Çift, gecenin ilk dansını Kayahan’ın “Seninle Herşeye Varım Ben” şarkısıyla yaptı.

Kaya İzmir Thermal Convention Hotel’de düzenlenen törene çiftin yakınları ve arkadaşlarının yanısıra iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ünlü sima katıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un nikah akdini yerine getirdiği törenin şahitleri ise Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga, 19. Dönem Devlet Bakanı Cavit Çağlar, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Enerji Bakanı Yardımcısı Alparslan Bayraktar, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Eski İzmir Valisi Cahit Kıraç, Oyak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tümgeneral Mehmet Taş, Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, işadamı Miktat Ekşi, gelinin süper anneannesi Şerefnur Pınar, damadın teyzesi Fatma Aslan, damadın amcası Fahrettin Büküşoğlu ile gelinin amcası Olgun Kürkan üstlendi. AK Parti İzmir Milletvekilleri Aydın Şengül ile Mahmut Atilla Kaya’da Geceye katılanlar arasında yeraldı. Gecede Aegan Band Orkestrası ve Altay sahne alırken Kuzey’in Uşakları horon oyunları ile konukları coşturdu.

Vakko imzalı gelinlik ve Metin Kök imzalı damatlıkla şıklık yarışında olan çift, balayı tatili için Madagaskar’ın doğusunda, Hint Okyanusu’nun güneybatı kısmında yer alan Mauritius adasını tercih etti.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv