Seramik Sanatçısından EÇEV için “İyilik Kupaları”

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV) bursiyerlerine destek için Atölyemİz’in sahibi, seramik sanatçısı Gülçin Hıdıroğlu, bir yıl boyunca çalışarak 100 adet el yapımı kupa tasarladı.

  • 0
  • 260
Seramik Sanatçısından EÇEV için “İyilik Kupaları”
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV) bursiyerlerine destek için  Atölyemİz’in sahibi, seramik sanatçısı Gülçin Hıdıroğlu,  bir yıl boyunca çalışarak 100 adet el yapımı kupa tasarladı. İyilik kupaları adını verdiği ve tek tek kendi elleriyle yaptığı eşsiz kupalar çok özel bir etkinlikle İzmir’li eğitim dostlarıyla buluştu.  İzmir İtalya Sokağı’ndaki wEnjoy Bistro’da gerçekleştirilen lansman etkinliğine gelen konuklar her biri bir öğrencinin bir aylık EÇEV bursuna dönüştürülecek olan kupalara büyük ilgi gösterdi.

1995 yılından bu yana eğitim alanında çalışmalar  yapan, eğitime erişimi kısıtlı öğrenciler için maddi ve ayni destek sağlamanın yanı sıra öğrenci, eğitmen ve aileler için çeşitli eğitim ve kişisel gelişim faaliyetleri düzenleyen  EÇEV’e özel İyilik Kupaları konuklar tarafından büyük beğeni topladı. Yeni yıl yaklaşırken, İzmir’li hayırseverler için, toplamda yüz öğrencinim EÇEV bursuna dönüşecek, bereketli ve anlamlı birer yılbaşı hediyesi de oldular.  Urla’daki atölyesinde özel tasarım seramik ürünleri yapan Hıdıroğlu’nun özverili çalışmasının sonunda ortaya çıkan ve her biri eşsiz olan bu eserler satış öncesinde sosyal medyada da ilgiyle karşılandı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv