“Sessizlik/Silence” Selçuk Yaşar Sanat Galerisi’nde

Geometrik soyut anlatımıyla sanatını ortaya koyan Çetin Erokay’ın 20 eseri Selçuk Yaşar Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.

  • 0
  • 300
“Sessizlik/Silence”  Selçuk Yaşar Sanat Galerisi’nde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Geometrik soyut anlatımıyla sanatını ortaya koyan Çetin Erokay’ın 20 eseri Selçuk Yaşar Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.

Resimlerinde sonsuz renk çeşitliliğini ton değişimleriyle sanatseverlere yansıtan Çetin Erokay’ın “Sessizlik/Silence” isimli sergisinin açılışına İzmir iş ve sanat dünyasından çok sayıda sanatsever ile Yaşar Topluluğu yönetici ve çalışanları katıldı.
Yoğun katılımla açılan ve 3 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecek olan sergide 19 eserini sergileyen sanatçı Çetin Erokay 5 Ekim Cuma günü galeride bir de söyleşi gerçekleştirdi.
 

Sanatseverlerin ilgi gösterdiği söyleşide çocukluğundan bugüne resim sanatına olan ilgisine ve sanat anlayışına değindiği konuşmasında: “13 yaşında resimle tanıştım. Ailem de resime olan ilgimi hep destekledi ve böylece hobilerimle doya doya uğraştım. Babamın görevi sebebiyle bulunduğumuz Afyonkarahisar’da öğretmenim Mürşide İçmeli resmi sevmemde etkili oldu. Öğretmenlerin, öğrencilerin yeteneklerini keşfetmede ve hayatlarına yön vermede rolü çok büyük. O vesileyle ilgi duyduğum resim sanatında kendimi geliştirdim. Alaylı olmaktan mutluyum. Alaylı olmak insana özgürlük veriyor.”dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Arşiv