Sevgi Çiçekleri'ne yoğun ilgi

Westpark Outlet Alışveriş Merkezi'nin 1. Yaş günü kutlamalarına çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi ile başladı.

  • 0
  • 578
Sevgi Çiçekleri'ne yoğun ilgi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Westpark Outlet Alışveriş Merkezi'nin 1. Yaş günü kutlamalarına çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi ile başladı. Bayraklı Kaymakamlığı ve Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirdiği "Sevgi Çiçekleri Piknik Şöleni Projesi" kapsamında, İlçe sınırlarında bulunan 23 okulun 36 özel eğitim ve rehabilitasyon sınıflarında eğitim gören öğrenciler, aileleri ve öğretmenleriyle birlikte 1.000 kişi için Çiçekli Köy’ de dün büyük bir piknik organizasyonu gerçekleştirdi.

 
Özel servisleriyle taşıma merkezlerinden alınan öğrenci ve veliler piknik alanına getirildiler. Rengarenk süslenmiş alanda konukları palyaço ve maskot karakterler karşıladı. Bir kısım çocuklar kurulan büyük sahnede şarkılarla dans edip oyunlar oynarken, diğer çocuklar ise şişme oyun parkurlarında eğlencenin tadını çıkarttılar. Gün boyu devam eden organizasyonda özel eğitim öğrencileri ve ailelerine et döner, ayran, pamuk şeker, popcorn, su böreği, dondurma gibi yiyecekler ikram edildi. Piknik organizasyonuna Bayraklı Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner, Şube Müdürü Zülfükar TÜRE, Bayraklı İlçe Sağlık Müdürü Aslıhan Onur, Özel Büro Müdürü Hasan Kapsız, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakıf MüdürüBurcu Ozan ve Tankar Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tan katıldı.
 
Sosyal sorumluluk projelerinin Westpark Outlet için en önemli konular biri olduğundan bahseden Tankar Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tan “Westpark olarak her sene çoğaltarak devam ettireceğimiz sosyal sorumluluk projeleriyle yaşama daha büyük bir anlam katacağız” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv