Sevgililer gününe özel

Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı, 14 Şubat Cuma akşamı The Garden Grille Bar Restaurant‘da körfez manzarası eşliğinde, romantik atmosferi ve özel sevgililer günü menüsü ile unutulmaz bir gece vadediyor.

  • 0
  • 589
Sevgililer gününe özel
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Mutfak şefi Ahmet Yıldız ve ekibinin hazırladığı Sevgililer Günü özel mönüsüyle damak tadını coşturacak olan sevgililer, “İzmir Show Band Akustik”in kendileri için hazırladığı repertuvarıyla unutulmaz bir akşam yaşayacak.

Füme somon balığı, Ekşi elmalı kereviz salatası, kırmızı pancar Muss ve mozzarella peynirinden oluşan başlangıç tabağını, bebek ıspanak yatağında deniz ürünlü sufle, nar sorbe, kremalı fırın patates ve sebzeler eşliğinde süt dana eti rosto ile zirve yapacak olan lezzet fırtınası sevgililer günü pastasıyla final yapacak.   Bu özel gecenin ardından keyifli bir konaklama deneyimi ile sevgililer gününde aşkın en romantik halini yaşamak ayrı bir heyecan olacak.  Limitli Yerli İçecek ve Kdv dahil Kişi başı 150 TL’den başlayan çok özel fiyatlarla sunulurken, sevgililer günü programına katılan çiftler 450 TL ödeyecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi anıldı

Çanakkale Deniz Zaferi ve şehitler Foça'da anıldı

Çanakkale ruhuyla dimdik ayaktayız!

Vicdanım rahat bir şekilde ayrılıyorum

14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu

İzmirli filozof Baha Tevfik APİKAM’da anılacak

Arşiv