Seyyal Taner ile “Nostaljik Gazino Eğlencesi”

Seyyal Taner’in assolist olarak katılacağı yılbaşı gazinosu ile yeni yıla Kaya İzmir Thermal Otel’de girenler 70’li 80’li yılların nostaljik gazino eğlencesini yaşayacaklar.

  • 0
  • 818
Seyyal Taner ile “Nostaljik Gazino Eğlencesi”
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Seyyal Taner’in assolist olarak katılacağı yılbaşı gazinosu ile yeni yıla Kaya İzmir Thermal Otel’de girenler 70’li 80’li yılların nostaljik gazino eğlencesini yaşayacaklar.

Kaya İzmir Thermal Otel’de geçmiş zamanlara özlem duyanlar için hazırlanan nostaljik yılbaşı programı, konuklarına 70’li, 80’li yılların unutulmaz güzellikteki gazino eğlencelerini bir kez daha yaşatacak.  Alternatif bir eğlence olarak hazırlanan ve 31 Aralık Pazartesi Günü perdesini aralayacak olan “Kaya Termal Yılbaşı Gazinosu” İzmirlileri geçmiş dönemlerin en gözde eğlence gecelerine götürecek.

Türk Pop Müziği’nin efsane sanatçılarından Seyyal Taner’in Kurtalan Ekspresi eşliğinde assolist olarak sahne alacağı yılbaşı gazinosunda, Beyaz Kelebekler anısına Bembeyaz Kelebekler Orkestrası ile Zeytin Sanat Organizasyon’un başarılı solistleri Deniz Çağlak ve Şahin Açıkgöz 1970’lerden günümüze iz bırakmış eski 45’likleri, Türk Sanat Müziğinin gönüllerde yer etmiş şarkılarını, tangoları ve neşeli kantoları seslendirecek.

Gecede gazino kültürünün vazgeçilmezleri olan dans grupları, oryantal ve komedyenler de hazırladıkları şovlar ile geçmişi özleyen Kaya Termal Otel misafirlerine coşku dolu anlar yaşatacak. 

Dekorundan menüsüne, repertuarından kostümlerine kadar nostalji rüzgarı estirecek “Kaya Termal Yılbaşı Gazinosu” alternatif eğlence arayan tüm misafirlerine yılbaşı gecesi kapılarını açarken,  nostalji seven misafirlerini gençliklerine geri döndürüp, bugünün gençlerine de hiç tatmadıkları gazino eğlencesini bir kez de olsa yaşama şansı sunacak. Gazino konseptine ek olarak hazırlanan dans pistleri de gece boyunca boş kalmayacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv