Siyah Kanat Modaseverlerle buluştu

  • 0
  • 904
Yazı Boyutu:

22-25 Ocak tarihleri arasında organize edilen sektöründeAvrupa’nın en büyük, Türkiye’nin tek  UFIonaylı fuarı If  Wedding Fashion İzmir8’nci Gelinlik,Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın bu yıl ki Performansdefilesi   Havva Ağu tarafındangerçekleştirildi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ModaTasarım Bölümü mezunu olan ve 2012’de Kuğu Gölü temasıyla düzenlenen 3’ncüGelinlik Tasarım Yarışması Birincisi olan Hava Ağu’nun Siyah Kanat/ Black Wingadını verdiği koleksiyonu ilgi ve beğeniyle izlendi.

Jonathan Livingston’un yasarı Richard Bach’dan etkilenerekhazırladığı 29 Parçalık Siyah Kanat/ Black Wing koleksiyon; İzmir BüyükşehirBelediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu, İzmir BüyükşehirBelediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç, İzfaş Genel Müdürü Mehmet ŞakirÖrs, Ünlü Modacı Zühal Yorgancıoğlu’nun da aralarında bulunduğu yerli veyabancı modaseverden tam not aldı.

Koleksiyonuünlü mankenler Özge Ulusoy, Didem Soydan, Hande Subaşı, Larissa Gacamer ileRönesans Ajans mankenleri tarafından sergilendi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

Arşiv