Skal Federasyonu İzmir’de buluştu

Uluslararası Skal Dernekleri Fedrasyonu Regalye (Zincir Değişim) töreni Gala Gecesi Hilton İzmir’de yapıldı. Genel Kurul ve Gala Gecesine Türkiye genelinde var olan 17 Skal kulübü başkan ve üyeler katıldı.

  • 0
  • 6.175
Skal Federasyonu İzmir’de buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Uluslararası Skal Dernekleri Fedrasyonu Regalye (Zincir Değişim) töreni Gala Gecesi Hilton İzmir’de yapıldı. Genel Kurul ve Gala Gecesine Türkiye genelinde var olan 17 Skal kulübü başkan ve üyeler katıldı. 

İzmir Skal Kulübü ev sahipliğinde gündüz yapılan devir teslim töreninin ardından yapılan gala gecesinde Başkanlık Regalyesi Skal Dünya Başkanı  Salih Çene ve Dünya ikinci Başkanı Hülya Aslantaş tarafından Başkan Faik Alsaç’ın boynundan alınarak yeni federasyon Başkanı Savaş Çolakoğlu’nun boynuna takıldı.

Görev yaptığı süreçte kendisine destek veren yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına teşekkür eden Faik Alsaç, Bodrum Engelliler Vakfı’nda yaptırdığı seramik plaketleri dağıttı. Dönem arkadaşlarının da kendisine armağanlarını alan Alsaç, Bodrum Engelliler Vakfı’nın Bodrum Belediyesi işbirliğiyle Bitez sahilinde engelli bireylere yönelik, Türkiye’nin ilk özgür plajını faaliyete geçirdiğini belirterek, “Vakıf bünyesinde Seramik, Mozaik, Müzik, Dans, Reformer Plates ve tekstil atölyeleri bulunmaktadır.  Bizde bu vakfa destek vermek için plaketlerimizi burada yaptırdık. Siz de lütfen çevrenizdeki engelli vakıflarına destek olun” dedi.
Skal Dünya Başkanı  Salih Çene ise müthiş ev sahipliği nedeniyle İzmir Skal Kulübü Başkanı Emre Gezgin ve kulüp üyelerini kutlayarak, hazırladıkları Urla’da hazırladıkları Pelin Omuroğlu Balcıoğlu ile  zeytinyağı tadımı, Karantina Adası, urla yöresel tatları için teşekkür etti. Gece müzikle devam etti.  
 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Ekol Sağlık Grubu 17 Yaşında

Arşiv