Sokak Gösterileri gözalıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği İZFAŞ tarafından 85. kez organize edilen İzmir Enternasyonal Fuarı olanca hızıyla devam ediyor. Folkart Sponsorluğunda gerçekleştirilen bir diğer etkinlikler  grubu ise Sokak Gösterileri oldu. İzmir Enternasyonal Fuarı etkinlikleri kapsamında 18 ülkeden 600’e yakın sanatçının İzmir’e gelmesine destek veren Folkart rüzgarı sokaklarda da devam etti.

  • 0
  • 19.506
 Sokak Gösterileri gözalıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği İZFAŞ tarafından 85. kez organize edilen İzmir Enternasyonal Fuarı olanca hızıyla devam ediyor.

Folkart Sponsorluğunda gerçekleştirilen bir diğer etkinlikler  grubu ise Sokak Gösterileri oldu. İzmir Enternasyonal Fuarı etkinlikleri kapsamında 18 ülkeden 600’e yakın sanatçının İzmir’e gelmesine destek veren Folkart rüzgarı sokaklarda da devam etti.
Fuar sokaklarında gösteriler yapan sokak sanatçıları izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. İtalya’dan ülkemize gelen Physical Musical Comedy grubu Kaskatlı Havuz’da İzmirlilere unutulmaz bir şov yaptı. Brassolist Grubu ise Yunuslu Havuz civarında unutulmaz türküleri izleyenler ile birlikte yorumladı. Ünlü sanatçının gerçekleştirdiği Vinyl Burns şov da izleyenlerden tam not aldı. Stilt Walkers and Dancers şovda ise fuar ziyaretçilerini şaşırtmayı başardı. Tahta bacaklarla insanların iki üç katı yüksekliğe ulaşan ekip üyeleri herkesi kendilerine hayran bıraktı. Sanat Sokağı’nda ise Circus Workshop etkinliğinde miniklere sirklerdeki bazı gösteriler öğretildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv