Sokak hayvanları için parklara kulübe

  • 0
  • 627
Sokak hayvanları için parklara kulübe
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediyesi, sokak hayvanlarının telef olmasını engellemek için ilçedeki çeşitli parklara kulübeler yerleştiriyor.
Son günlerde soğuk ve fırtınalı havanın etkili olmaya başladığı Güzelbahçe’de belediye, kedi ve köpeklerin soğuktan telef olmasını engellemek için ilçenin çeşitli yerlerindeki parklara kedi ve köpek kulübeleri koymaya başladı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Plastik Sanayicileri Derneği’nin katkılarıyla (PAGDER) Sağlık İşleri Müdürlüğü’müze 20 adet kulübe temin ettik. Özellikle havaların soğumaya başlaması nedeniyle kulübeleri parklarımıza yerleştirmeye başladık. Artık kedi ve köpeklerimizin bir nevi evleri var. İlk etapta hazırlanan beş kulübe ilçe merkezinde bulunan parklara yerleştirildi. Vatandaşlarımızdan  bir isteğimiz var, kedi ve köpeklerin bakımında yardımcı olmalarıdır. Bu konuda emeği geçen herkese ve bize destek olan duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum”diye konuştu.
Başkan İnce, ayrıca belediyeye ait Sokak Hayvanları Geçici Bakımaevi’nde halen yüze yakın kedi ve köpeğin barındığını ve bunların kısırlaştırıldığını, tedavilerinin yapılarak sahiplendirildiğini söyledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Arşiv