SOKAKLAR VE PARKLAR PIRIL PIRIL

  • 0
  • 714
SOKAKLAR VE PARKLAR PIRIL PIRIL
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yaz sezonu nedeniyle sürdürdüğü temizlik faaliyetlerini aralıksız sürdüren Dikili Belediyesi kent sağlığı ve çevre temizliğine yönelik yürüttüğü hizmetlerle de bölgede öncü olmaya devam ediyor
Gerçekleştirdiği hizmetlerinde insana ve doğaya büyük önem veren Dikili Belediyesi, ‘Temiz çevre, sağlıklı kent’ sloganıyla kentteki cadde, sokak ve parklarda titiz bir temizlik çalışması sürdürüyor.

Ekipler Hummalı Çalışıyor
Daha temiz bir Dikili için gece gündüz demeden çalışan Dikili Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, kentteki cadde ve sokakları temizleyip, çöpleri toplamanın yanı sıra vatandaşların özellikle gece saatlerinde çok yoğun tercih ettiği park, bahçe, yeşil alan ve deniz kıyısındaki bölgelerde de hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Gerçekleştirilen bu çalışmalarla park, bahçe, yeşil alan ve deniz kıyısındaki bölgelerdeki sigara izmariti, kola kutusu, çekirdek kabukları ve benzeri atıklar hijyenik şartlarda çalışan ve fil adı verilen süpürgelerle kısa zamanda temizlenerek, ortak kullanım alanları pırıl pırıl yapılıyor.

“Vatandaşlarımızdan da Duyarlılık Bekliyoruz”
Çevrenin korunması ve halkın sağlığını dikkate alarak oluşturdukları program dahilinde hummalı bir temizlik çalışması yürüttüklerini belirten Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hasan Hüseyin Elma, "Ekiplerimiz imkanlarımız ölçüsünde her gün rutin çöp toplama işlemiyle birlikte cadde ve sokaklarda, kaldırımlarda biriken atıkları detaylı bir şekilde temizliyor. Son olarak hizmete aldığımız otomatik süpürge makineleriyle de tüm sokaklar, parklar ve yeşil alanlar detaylı bir şekilde süpürülüyor. Bu çalışmaları her gün düzenli bir şekilde tekrarlıyoruz. Bizlere hiçbir desteği esirgemeyen Mustafa Başkanımıza ve şuana kadar gerçekleştirdiği özverili çalışmalardan dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyor, vatandaşlarımıza da çevreye ve temizliğe biraz daha duyarlı olmaları konusunda çağrıda bulunuyorum" dedi. 

Gerçekleştirilen temizlik çalışmalardan memnun olan vatandaşlar ise kentte hijyenik ortamlar yaratılmasından dolayı memnun oldukların dile getirerek, Dikili Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv