Sömestr Tatilinde Miniklere “Hareket/Dans” Eğitimi Verilecek

Ege Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen sömestr tatili eğitimleri kapsamında miniklere yönelik “Hareket/Dans” eğitimi verilecek.

  • 0
  • 330
Sömestr Tatilinde Miniklere “Hareket/Dans” Eğitimi Verilecek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGEÇEM) tarafından düzenlenen sömestr tatili eğitimleri kapsamında miniklere yönelik “Hareket/Dans” eğitimi verilecek. Merkez, çocukların sömestr tatilini eğitici ve eğlenceli bir şekilde geçirmesini sağlamak için çeşitli konularda eğitimler veriyor.

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Türk Halk Oyunları Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Füsun Aşkar’ın koordinatörlüğünde yapılacak olan eğitime 6-9 yaş aralığındaki çocuklar katılacak. Eğitim, 22-26 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Hareket/dans ve müzik eğitimi ile çocukların sosyal, bilişsel fiziksel ve duygusal bütünlüklerini sağlamaya ve çocukların bedenlerini tanımalarına yardımcı olmayı amaçlayan eğitim; beden ve zihin koordinasyonunun gelişimine, hareketi algılama ve uygulama kapasitesini geliştirmeye yönelik uygulamaları içeriyor.
Barış Taşkıran – Ozan Demirel   İZMİR(Ege Ajans)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv