Son ziyaret derneklere

  • 0
  • 821
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ geleneksel hale getirdiği bayram ziyaretlerinde son gününü derneklere ayırdı. Bayramlarda halkı ve yöre dernekleriyle bir arada olan Başkan Karabağ, "Dernek üyeleri ile tek teke bayramlaştı.
 
Başkan Karabağ derneklerle bayramlaştı
Başkan Karabağ Ramazan Bayramının üçüncü gününü yöre derneklerine bayram ziyaretinde bulunarak geçirdi. Birçok dernek ve kuruluş tarafından açılış ve davetlere çağrılan Karabağ ilk olarak Trabzon Ağasarlılar Derneği'nin bayramlaşma töreni ve geleneksel keşkek gününe katıldı. Dernek üyeleriyle bir arada olan Başkan Karabağ Bayraklı Belediyesinin hizmetlerini ve projelerini tek tek anlattı. Dernek üyeleriyle bayramlaşan Başkan Karabağ derneğin düzenlediği keşkek gününde ilk servisi yaptı. Oradan Çıldırlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği bayramlaşma törenine katıldı. Dernek üyeleriyle bir arada olan Başkan Karabağ Dernek üyeleriyle sohbet etti. Son günlerde ülkede  yaşanan terör olaylarına değinilen sohbette Dernek üyelerinden Mansır Öztürk’ün Başkan Karabağ’a seslendirdiği şiir herkesin beğenisini topladı. Başkan Karabağ daha sonra kendi memleketi olan Kulalılar derneğine geçerek burada hemşerileri ile bayramlaştı.
 
Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız
Biz belediye olarak bayraklının haklarını sonuna kadar savunuyoruz diyen Karabağ, " Sizde örgütlü dernekler olarak bize destek verin. Bayraklı da her yöre derneğine eşit davranıyoruz. Biz Bayraklı Belediyesi olarak Bayraklı da bulunan derneklerin yaşaması ve gelişmesi için her türlü yardımda bulunuyoruz. Son günlerde yaşanan terör olayları hepimizi derinden üzüyor. İnsanlarımız şehit oluyor, Türkiye’yi bölmek istiyorlar birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Bizi öldürerek tüketemezler biz bir ölür bin doğarız hepinizin bayramını kutluyorum" dedi .

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv