Şoray, Karabağlar’da hayranlarıyla buluştu

  • 0
  • 846
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi, İzmirliler’i Türk Sineması’nın Sultanı Türkan Şoray’la buluşturdu. Yeşilyurt’taki Karafatma Parkı’nda düzenlenen Kent Söyleşileri etkinliği kapsamında Karabağlar’a gelen Türkan Şoray’a, hayranlarının ilgisi yoğun oldu. Şoray, “Çok yakında sinema, televizyon dizileri projeleri ile yeniden ekranlara dönüyorum” müjdesini verdi.
 
Türkan Şoray’ın, Yeşilyurt’taki Karafatma Parkı’nda hayranlarıyla buluşmasına, Şoray’ın başrolünde oynadığı “Selvi Boylum Al Yazmalım” film müziğinin yaratıcısı Cahit Barkay da mini konserle eşlik etti. Hayranlarıyla sohbet eden ve kitabını imzalayan Şoray, duygusal anlar yaşadı, zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. 12 yaşındaki Elif Sıla Kılıç’ın, “Sizi çok seviyorum, bütün filmlerinizi izledim” diyerek, boynuna sarılması Türkan Şoray da adeta duygu seline yol açtı. Kendisi için hazırlanan posterlerden de çok etkilenen Şoray, hayranlarının sorularını yanıtlarken, yeni projelerle yeniden ekranlarda olacağını müjdeledi. Şoray, “İnanılmaz güzel projeler hazırlıyoruz. Fransız filmi tadında bir filmi Eylül ayında çekmeye başlıyoruz. Burada, yıldız bir kadını oynayacağım. ‘Mühürlü Kalp’ adlı dizi ise çok beğenileceğine inandığım bir proje. Bir diğer proje de Osman Şahin’in senaryosunu yazdığı “Mor Cepken” adlı dizi. Bu dizide ise bir Yörük kadını canlandıracağım, önümüzdeki yıl çekimlerine başlayacağız. Bugüne kadar 200’ün üzerinde film çektim. Ancak bir de sesimle benden sonraya bir iz bırakmak istiyorum. Bir single hazırlamak istiyorum” dedi.
 
Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm de Türkan Şoray ve Cahit Berkay’ı Karabağlar’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Kürüm, Şoray ve Berkay’a çiçek yerine, adlarına dikilmiş bir fidan sertifikası vererek, “Karabağlar’da dikili bir ağacınız olacak” dedi. Kürüm, Şoray ve Berkay’a Karabağlar Belediyesi’nin Atatürk portreli bir plaket hediye etti. Şoray, “Karabağlar’da olmaktan çok mutluyum. Bu fırsatı yaratan Başkanımız Sıtkı Kürüm’e teşekkür ediyorum. Eylül ayında yeniden buluşmak dileğiyle” diyerek, alandan ayrıldı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv