Şov başlıyor…

  • 0
  • 722
Yazı Boyutu:

Otomotivsektörü İzmir’de vitrine çıkıyor. İzmir’in en hızlı fuarı İZMİR AUTOSHOW-8’inci Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı,  22 – 27 Ekim 2013tarihleri arasında organize edilecek. 

Fuarailişkin hazırlıkların değerlendirildiği  danışma kurulu toplantısıİZFAŞ’ta gerçekleştirildi. Toplantıya, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür veSanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, EgeOtomotiv Derneği (EGOD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İduğ, EGODYönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Akkalay ile Ertuğ Akkalay ve İZFAŞyöneticileri katıldı.
 
 
Otomobilfuarlarının günümüzün popüler fuarlarından olduğunu söyleyen İZFAŞ GenelMüdürü Mehmet Şakir Örs, otomobilin artık ihtiyacın da  ötesindeherkesin ilgi odağında olan bir sektör olduğunu dile getirdi. Fuara ilişkinhazırlıkların devam ettiğini belirten Örs, “İki yılda bir düzenlediğimizAutoshow bizim önemsediğimiz bir fuar. Fuarda katılıma kadar ziyaretçiyi de çokönemsiyoruz, tanıtım çalışmalarız tüm hızıyla devam ediyor” dedi. Örs, İzmir veçevre illerdeki otomobil meraklılarının yanı sıra özellikle İzmir’deki meslekokulları öğrencilerinin de fuarı ziyaret etmeleri için çalışmalar yürütüldüğünüsözlerine ekledi.Örs, “İzmirAutoshow’un  katılımcılarımıza kazanç,  ziyaretçilerimize heyecangetireceğini umut ediyorum” dedi.Bugün

Türkiye’de satılan her 10 otomobilden bir yada iki tanesinin İzmir’desatıldığını vurgulayan EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İduğ, İzmirAutoshow Fuarı’nın önemine dikkat çekti. İduğ “Bu yılki fuar, lansmankatılımcılarıyla olduğu kadar, etkinlikleriyle de göz dolduracak. İzmirAutoshow 2013, İzmir ve çevresinden gelen otomobil meraklılarına dolu dolu birfuar yaşatacak” dedi.

İZFAŞ tarafından Otomotiv DistribütörleriDerneği (ODD) ve EGOD’un destekleriyle İzmir Uluslararası FuarAlanı’nda düzenlenecek olan Autoshow’da,  son model otomobiller vemarkalar, özel tasarımlı standlarında, ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.6 günsüreyle açık kalacak İzmir Autoshow - 8’inci Otomobil, Hafif ve Ağır TicariAraçlar Fuarı, bu yıl da katılımcılarıyla olduğu kadar etkinlikleriyle de gözdolduracak.

FUARETKİNLİKLERİ

2’inci El Araç Ekspertizi Alanı
Autoshow’da2’nci el araçlarının piyasa değerini öğrenmek isteyen ziyaretçiler unutulmadı.Fuar etkinlikleri kapsamında organize edilecek 2’nci El Araç Ekspertizi Alanıdikkat çekecek.  Fuarı ziyaret edenler 2’nci el araçlarının tahminipiyasa değerini ücretsiz olarak öğrenme olanağına kavuşacak. 4 no hol’de yeralacak etkinlik, fuar süresince, ziyaret saatleri içinde EGOD tarafındangerçekleştirilecek.

Klasik& Spor Otomobil Sergisi

İzmirKlasik Otomobilciler Derneği (ISKOD) ve EGOD işbirliğindegerçekleştirilecek Klasik & Spor Otomobil Sergisi’nde geçmişin enrevaçta olan klasik ve spor otomobilleri sergilenecek. 4 no’lu holde yer alacaksergide 1945 modelden başlayan yaklaşık 40 klasik ve spor otomobilziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

TrafikHayattır

Fuarda buyıl Doğuş Grubunun “Trafik Hayattır” projesi yer alacak. Yaya, yolcu vesürücü olarak tüm bireylerin hak, sorumluluk ve görevleri konusundabilinçlenmesinin hedeflendiği etkinliğin ilgi görmesi bekleniyor.

Kızılay’aKan Bağışı
Ayrıca kan bağışı yapmak isteyenleriçin de Kızılay Kan Merkezi fuarda olacak.Giriş ücreti bu yıl da değişmeyen ve 5TL olarak belirlenen İzmir Autoshow – Otomobil, Hafif ve Ağır TicariAraçlar Fuarı, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2, 3 ve 4 no’lu hollerdedüzenleniyor.Fuar, hafta içi 11:00 – 20:00 hafta sonuise 11:00 19:00saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv