Söyleşi Günleri”nin Eylül Ayındaki Konukları Buket Uzuner ve Tunç Soyer Olacak

Sanat dünyasından sevilen isimlerin ağırlandığı, Mövenpick Hotel Izmir’de düzenlenen „Söyleşi Günleri“nin  üçüncü buluşması, 13 Eylül‘de gerçekleşecek.

  • 0
  • 556
Söyleşi Günleri”nin Eylül Ayındaki Konukları Buket Uzuner ve Tunç Soyer Olacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sanat dünyasından sevilen isimlerin ağırlandığı, Mövenpick Hotel Izmir’de düzenlenen „Söyleşi Günleri“nin  üçüncü buluşması, 13 Eylül‘de gerçekleşecek. Sanatın değişik dinamiklerini geniş kitleler ile anlaşılır bir dille buluşturmak amacıyla „Şehir, Kadın ve Aşk“ üzerine keyifli sohbetlerin yapıldığı söyleşilerin bu ayki konukları sevilen yazar Buket Uzuner ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer olacak.
 
Doktor Zeki Hozer’in projesi olan, Mövenpick ve Medikal Park işbirliği ile geliştirilen söyleşilerin ilk ikisi İzmirliler tarafından oldukça ilgi görmüştü. Sanata, müziğe, hayata ve aşka dair sohbetlerin yapıldığı, Yazar Gülşah Elikbank’ın moderatörlüğünde daha da keyifli hale gelen etkinlikler, ücretsiz ve herkese açık. Katılımcılar, yaklaşık 1.5 saat süren sohbetlerin ardından, konuklara sorular sorarak eserlerini imzalatma fırsatı da bulabiliyorlar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv