Sporcuların düğünü

İzmir Esti Su Sporları Bayan A Takımı ve Milli takım Su Topu Oyuncusu Avukat Melis Şanlı ve Erkek A Takımı Kaptan Ve Oyuncusu -Çeşme de İşletme sahibi Mert Güçlü, düzenlenen törenle yaşamlarını birleştirdi.

  • 0
  • 7.325
Sporcuların düğünü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2012 yılında başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşünce 2017 yılında aile arasında nişan yüzüğü takarak evlilik adımlarını atan çiftin Aqua Marin & Maydanoz’da  düzenlenen nikah ve düğünü çok sayıda su topu oyuncusu ile çiftin yakınlarını ve davetlileri bir araya getirdi.


Saffet Erdil,  Tunç Soyer, Melis - Mert Güçlü,  Nuri Şahin Kemal Çolakoğlu, Mustafa İduğ
 
Abdullah Salkım Bianco Vita imzalı gelinlik ve Abdullah Kiğılı imzalı damatlıklarıyla göz kamaştıran çiftin tanıklıklarını duayen sanayici- EBSO Eski Meclis Başkanı - Meksika İzmir Fahri Konsolosu Kemal Çolakoğlu, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, damadın eniştesi TO-PET Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Erdil ve İzmir Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şahin üstlendi. Melis ile Mert’in nikah akdini ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yerine getirdi.
Gecenin konuklarını karşılayan Murat Şanlı, Habibe Şener ve Ramazan- Işıl Güçlü çiftleri, çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilerin tebriklerini kabul etti.  Mehmet Kendirci’nin türküleriye renklerdiği gecenin kahramanları balayı için Tayland Phuket adasını tercih etti.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Ekol Sağlık Grubu 17 Yaşında

Arşiv