Sunshine Band rekor kıracak

  • 0
  • 774
Sunshine Band rekor kıracak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kurulduğu günden bu güne kadar kaliteli müzik anlayışından ödün vermeyen Sunshine Band Orkestrası, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 
25 Mart gecesi ilk kez 60 kişilik dev bir kadro ile sahneye çıkacak olan Sunshine Band  Orkestrası aynı zamanda özel bir orkestranın ulaşabileceği en yüksek sayıya da ulaşmış olacak.

Örneklerinin ancak Devlet Senfoni ve Opera ve Bale Orkestralarında görmeye alıştığımız dev bir kadroyla sahneye çıkacakları için heyecanlı olduklarını belirten Sunshine Band'in kurucusu ve şefi Muhittin Yıldız, “ Sunshine Band her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği yeni yıl konseri ve sevgililer günü konserleri ile çok ciddi seyirci potansiyeline sahip oldu. Bu sefer Türkiye’de bir ilke imza atacağız ve 60 kişilik dev bir kadro ile sevenlerimizle buluşacağız. Konserde film müzikleri,  jazz, latin, oldies, klasik müziğin en güzel örnekleri ve unutulmaz Türkçe müziklere yer vereceğiz” dedi.

İLKLERİN ORKESTRASI SUNSHİNE BAND
8 yıl önce kuruldukları zaman tek orkestra olduklarının altını çizen Muhittin Yıldız, İzmir'de müziğin gelişmesine büyük katkı koyduklarını ifade etti ve “Şu anda İzmir'de 25'e yakın orkestra var. Bu ne kadar doğru yolda olduğumuzun göstergesidir.  Sunshine Band sadece İzmir'in değil tüm Türkiye'nin markası olmuştur.  İstanbul,  Ankara,  Antalya ve Gaziantep gibi yerlerde sürekli konser teklifleri gelmekte. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyor ve Sunshine Band'in son düzenleyeceği  60 kişilik dev kadrosuyla olan konserini mutlaka izlemelerini öneriyorum” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv