Swissotel Büyük Efes: “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Ege Bölgesi Şehir Oteli”

GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından bu yıl 8.si gerçekleşen “QM Awards Quality Management Awards (Kalite Yönetim Ödülleri 2017” sahiplerini buldu.

  • 0
  • 4.262
Swissotel Büyük Efes: “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Ege Bölgesi Şehir Oteli”
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından bu yıl 8.si gerçekleşen “QM Awards Quality Management Awards (Kalite Yönetim Ödülleri 2017” sahiplerini buldu. 10 dalda 45 farklı kategoride turizmin en iyilerinin seçildiği Qm Awards 2017 Ödülleri; yaklaşık 57.666 bin turizm profesyonelinin katıldığı iki aşamalı oylamanın ardından finalize edilerek belirlendi ve
Swissotel Büyük Efes İzmir; “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Ege Bölgesi Şehir Oteli” seçildi.

Otel Genel Müdürü H. Rıza Elibol ödülünü POYD Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Tümkaya’dan alırken duygularını şöyle ifade etti: “Bu yıl itibariyle Swissotel Büyük Efes İzmir ailesi olarak AccorHotels zincirinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu başarı dolu yılda bunun yanı sıra, Safehotels Alliance AB firması tarafından, ‘SafeHotels Certification’ ile ödüllendirilip, Ege Bölgesi’nde bir ilke daha imza atarak en yüksek ‘Executive’ seviyeli sertifikayı aldık. Öncelikli konularımız arasında olan çevreye duyarlılık için ‘Planet 21’ isimli program rehberliğinde çalışmalarımıza başladık. İnovasyon ve yaratıcılık konularında ‘Sürdürülebilir Mükemmelliği Yaşatma’ projemiz ile uluslararası Skal Vakfı’ndan almış olduğumuz başarı sertifikası, Trip Advisor’dan aldığımız  ‘2017 Mükemmellik Sertifikası’ ile topluma ve sektöre örnek olmaya devam ediyoruz. 2017’yi kapatıp 2018’e merhaba derken; POYD (Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği)’dan aldığımız ‘Türkiye’nin En İyi Yönetilen Ege Bölgesi Şehir Oteli’nialmış olmaktan ayrıca gurur duyuyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv