Swissotel Büyük Efes yeni yıla Aegean Band ile girecek

Swiss Otel Grand Efes ve Zeytin Sanat Organizasyon, dünya renklerinin sunulacağı yılbaşı balosuyla geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da konuklarını Aegean Band eşliğinde dansa ve sınırsız eğlenceye davet ediyor.

  • 0
  • 1.275
Swissotel Büyük Efes yeni yıla Aegean Band ile girecek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Swiss Otel Grand Efes ve Zeytin Sanat Organizasyon, dünya renklerinin sunulacağı yılbaşı balosuyla geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da konuklarını Aegean Band eşliğinde dansa ve sınırsız eğlenceye davet ediyor.

Swissotel Büyük Efes Balo Salonu’nda gerçekleşecek gecede, sevilen orkestranın yanı sıra Brezilya karnavallarının coşkusunu yaşatacak Karnaval Show Bandosu, Samba Oryantal Dans Gösterisi ve Non-Stop DJ Show ile kesintisiz ve dopdolu bir eğlence İzmirlileri bekliyor.

15 dilde söylediği şarkılarla tüm dinleyenlerin beğenisini kazanan Aegean Band, 15 kişilik dev kadrosuyla sahne alacağı yeni yıl balosunda dünya müzikal renklerini Türkçe eğlence müzikleriyle harmanlayacak. İtalyanca, Fransızca şarkılar, Latin müzikler, Balkan ve Grek şarkıların yanı sıra dans ve eğlenceye yönelik hazırlanacak repertuarda Türkçe Pop Müzikler ve kaliteli Türkçe eğlence müzikleri de yer alacak.

Dünya renkleri konseptinde hazırlanan yılbaşı balosunda özel kostüm ve müzikleriyle Brezilya karnavallarını canlandıracak Karnaval Show Bandosu coşkulu performansıyla geceye renk katacak. Samba ve Mezdeke figürlerini birleştiren özel danslarıyla sahne alacak Samba Oryantal Show Grubu ise daha önce izlenmemiş bir dans gösterisiyle sahne alacak.
2016 Swissotel Yılbaşı Balosu'nda gördüğü büyük ilgi nedeniyle bu yıl da Aegean Band Orkestrasını Grand Efes Salonunda İzmirlilerle buluşturacak olan Zeytin Sanat Organizasyon, Swissotel Smyrna Balo Salonunda gerçekleştireceği ve eski gazino programlarının canlandırılacağı retro konseptli Büyük Efes Yılbaşı Gazinosu ile geçmişi özleyenlere alternatif bir yılbaşı eğlencesi daha sunacak.

Non-stop DJ Show ile konuklarına kesintisiz eğlence yaşatmayı hedefleyen Zeytin Sanat Organizasyon, dünya renklerini yılbaşı eğlence kültürümüzle birleştiren dopdolu bir yeni yıl eğlencesiyle geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2017'ye de Swiss Otel'de girmeyi düşünen misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Swiss Otel şefi Wolfgang Goedl tarafından hazırlanacak eşsiz lezzetlerin limitsiz içecek ile sunulacağı yılbaşı özel menüsü ile tamamlanacak yılbaşı balosunda çocuklarda unutulmadı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi yan salonda hazırlanacak çocuk balosunda mini club, oyun parkurları ve animasyon gösterileri sayesinde çocuklar da ailelerine uzak kalmadan yeni yıl eğlencesi yaşayabilecekler.

Swissotel Büyük Efes Yılbaşı Balosu’na katılmak isteyen eğlenceseverlere limitsiz yerli içecekler eşliğinde 229 TL’den başlayan fiyatlarla beş farklı kategoride fiyat seçeneği sunulurken, 3 yaş üstü katılım için 110 TL’ye sunulan çocuk menüsü ve özel aktiviteler ile çocuklar da yeni yıla mutlu girecekler.

İki noktada satışa sunulan Aegean Band Yılbaşı Balosu biletleri; İzmir Swissotel Büyük Efes girişinde bulunan Zeytin Sanat standı ve Zeytin Sanat Organizasyon ofisinden temin edilebilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv