Swissotel Büyük Efes’te zengin müzik, zengin mönü

Swiss Otel Grand Efes ve Zeytin Sanat Organizasyon, dünya renklerinin sunulduğu yılbaşına özel projeleriyle göz kamaştırdı.  Swissotel Büyük Efes Balo Salonu’nda gerçekleşen ve 15 dilde söylediği şarkılarla tüm dinleyenlerin beğenisini kazanan Aegean Band’in yanı sıra Brezilya karnavallarının coşkusunu yaşatan Karnaval Show Bandosu, Samba Oryantal Dans Gösterisi ve Non-Stop DJ Show ile kesintisiz ve dopdolu bir eğlence sundu.

  • 0
  • 1.725
Swissotel Büyük Efes’te zengin müzik, zengin mönü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Swiss Otel Grand Efes ve Zeytin Sanat Organizasyon, dünya renklerinin sunulduğu yılbaşına özel projeleriyle göz kamaştırdı. 
Swissotel Büyük Efes Balo Salonu’nda gerçekleşen ve 15 dilde söylediği şarkılarla tüm dinleyenlerin beğenisini kazanan Aegean Band’in yanı sıra Brezilya karnavallarının coşkusunu yaşatan Karnaval Show Bandosu, Samba Oryantal Dans Gösterisi ve Non-Stop DJ Show ile kesintisiz ve dopdolu bir eğlence sundu.

Zeytin Sanat Organizasyon’un Büyük Efes’te geçmiş zamanlara özlem duyanlar için Smyrna Balo Salonunda hazırladığı  nostaljik yılbaşı programıyla, konuklarına 70’li, 80’li yılların unutulmaz güzellikteki gazino eğlencelerini yaşattı.
Alternatif eğlence olarak hazırlanan perdesini bir kereliğine aralayan “Büyük Efes Yılbaşı Gazinosu“ İzmirlileri geçmiş dönemlerin en gözde eğlence merkezi olan Büyük Efes Meyhanesi yıllarına geri götürdü.
İzmirli başarısı sunucu- şovmen “Balböceği Necati” Mehmet Necati Şentürk’ün taklitler ve özel sunumlarla konuklarına çeşitli sürprizler hazırladığı, komedi dans gruplarının şovlarıyla sürdü.  Kırmızı, kraliçe kıyafetli gecenin yıldızı Seyyal Taner’in sahneye gelmesiyle eğlence zirve yaptı ve gerek şarkıları gerekse sahne performansıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.  

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Arşiv