TAKEV ailesinin anlamlı buluşması

TAKEV Lisesi, TAKEV Narlıdere ve TAKEV Karşıyaka İlköğretim Okulu’nda eğitim sürecine katkı koyan tüm öğretmenler, Solistliği Şule Akdeniz’ün üstlendiği Oğuzhan Akdeniz yönetimindeki Ladys anda Centilmens grubunun performansıyla kutlama yapıp  doyasıya eğlendi.

  • 0
  • 1.724
TAKEV ailesinin anlamlı buluşması
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Öğretmenler günü nedeniyle Wyndham Grand İzmir Özdilek Oteli’nde düzenlenen resepsiyon, TAKEV Okulları’nın tüm öğretmen ve çalışanlarını buluşturdu. TAKEV Lisesi, TAKEV Narlıdere ve TAKEV Karşıyaka İlköğretim Okulu’nda eğitim sürecine katkı koyan tüm öğretmenler, Solistliği Şule Akdeniz’ün üstlendiği Oğuzhan Akdeniz yönetimindeki Ladys anda Centilmens grubunun performansıyla kutlama yapıp  doyasıya eğlendi.

Kurumda 5, 10 ve 15 yılını dolduran TAKEVliler  ise düzenlenen plaket töreni ile onurlandırıldı.
TAKEV Okulları’nın büyük , geniş en önemlisi de birlikteliği uzun yıllara dayalı kenetlenmiş bir aile olduğunu belirten TAKEV Okulları Kurucu Temsilcisi Nur Yaraş , “ahlaklı, sağduyulu, aklı , bilimi, demokrasiyi temel alan; vatansever  bir nesil yetiştirebilmek için bu değerleri benimsemiş öğretmenlerin varlığı artık daha da büyük önem kazandı. Toplum huzuru ve barışının, aydınlık yarınların, bilimsel eğitimin, başarılı ve mutlu bir yaşamın simgesi ve garantisi TAKEV Öğretmenlerinin ve tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun” dedi.

Plaket törenini ardından gece boyunca sohbet edip, eğlenen öğretmenler şıklıkları ve zerafetleriyle de göz kamaştırdı.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv