Tanı Koleji’nden anlamlı turnuva

Tanı Kolejinin 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği “Ata’ya Saygı Satranç Turnuvası” bu yıl 3.kez gerçekleştirilecek.

  • 0
  • 295
Tanı Koleji’nden anlamlı turnuva
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Tanı Kolejinin 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği  “Ata’ya Saygı Satranç Turnuvası” bu yıl 3.kez gerçekleştirilecek.

Türkiye Satranç Federasyonu İzmir İl Temsilciliği işbirliği ile gerçekleştirilen turnuva 10-11 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek. 8 Yaş ve Altı, 10 Yaş ve Altı ile 14 Yaş ve Altı olmak üzere üç kategoride yapılacak turnuva da 6 tur İsviçre Sistemiyle eşleşecek olan sporculara 35 dakika 30 saniye süre verilecek.

Turnuva hakkında bilgi veren Turnuva Direktörü ve Özel Tanı Ortaokulu Müdürü Gülgün Gidişoğlu, Tanı Koleji olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Gününde bir dizi etkinlik düzenlediklerini belirterek “ Hazırladığımız bir dizi etkinliklerin içerisine satranç turnuvamızı da koyduk ve bu yıl bu turnuvamızı 3.kez gerçekleştiriyoruz. Her yıl katılımın arttığı satranç turnuvamızda birinci olan sporcumuza yüzde 50 eğitim bursu ve bisiklet hediye edeceğiz. İkinci olan sporcumuza kitap setinin yanı sıra yüzde 40 eğitim bursu üçüncü olan sporcuya ise yüzde 30 eğitim bursu ve satranç takımı armağan edeceğiz” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv