TANJU OKAN YAT YARIŞLARI TAMAMLANDI

  • 0
  • 598
TANJU OKAN YAT YARIŞLARI TAMAMLANDI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Adı Urla ile anılan şarkıcı Tanju Okan anısına düzenlenen Urla’daki yat yarışları tamamlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi ve İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, Türkiye Yelken Federasyonu, Urla İskele Su Ürünleri Kooperatifi, Urla Yat Kulübü sponsorluğunda düzenlenen 16. Geleneksel Tanju Okan Yat Yarışları’na, çeşitli sınıflarda 25 tekne katıldı.

Urla İskele’deki yarışların startını Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Belediye Başkanı Sibel Uyar verdi. Zorlu iki günün sonunda yarışmada dereceye giren ekiplere kupaları, düzenlenen törenle verildi. Törene Kaymakam Demiryürek, Belediye Başkanı Uyar, İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yalavaç, Uzunada Deniz Komutanı Albay Necati Kora Salar katıldı.

URLA ÖNE ÇIKACAK
Urla Yelken Kulübü Komodoru Ergun Nalbantoğlu, başta Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi olmak üzere tüm sponsorlara yelken sporuna katkıları için teşekkür etti. Urla’nın deniz sporlarında etkinliğini artıracağını belirten Nalbantoğlu, bu sporun gelişmesi için kulüp olarak üzerlerine ne düşüyorsa, yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

16. Geleneksel Tanju Okan Yat Yarışları’nda IRC 1 kategorisinde; 1. Blue Miles, 2. Doğan Sailing- Cygnus-Roche ve 3. Tüpraş-Lemon, IRC 2 kategorisinde; 1.Nice, 2.Trinity ve 3. Goodday Sun Shine. IRC 3 kategorisinde; 1. Scorpio, 2. Kairos ve 3. Avior. IRC 4 kategorisinde; Dokuz Eylül Üniversitesi- Kalkış ve Farmer oldu. Destek 1 kategorisinde;1. Doğan Sailing-My Way-Rexam, 2. Final, 3. Blue Sky ve 4. Candio. Destek 2 kategorisinde; 1. Miranda, 2. Çece, 3. Poyraz-6 ve 3. Aldebaran, Destek 3 kategorisinde; 1. Nü, 2. Beyaz ve 3. 6.2 ödüllerin sahibi oldular.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv