Tartan: Yıllar insana tecrübe katıyor

  • 0
  • 1.706
Yazı Boyutu:

Emekli-Sen Konak Şubesi’nin ‘Türkiye’deki Emeklilerin Sorunu’ konulu bir paneline katılan Tartan, Konak Belediye Başkanlığı’nın da kendisine büyük deneyim kazandırdığını söyledi
 
Tüm Emekliler Sendikası (Emekli-Sen) Konak Şubesi Konak Belediyesi evsahipliğinde Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde ‘Türkiye’deki Emeklilerin Sorunu’ konulu bir paneli düzenledi.
Panele, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, Konak CHP Grup Başkan Vekili Mehmet Türkbay, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, CHP Kadın Kolları İlçe Başkanları, Emekli-Sen Genel Başkanı Veli Baysülen, Emekli-Sen Konak Şube Başkanı İbrahim Yılmaz ile çok sayıda emekli vatandaş katıldı.
           
Emekli-Sen Konak Şubesi’nin düzenlediği panelin açılış konuşmasını Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan yaptı. Yıların insana büyük değerler ve deneyim kattığına değinen Tartan, kendisinin de genç yaşta bakan ve milletvekilliği yapmış olmasının tecrübe kazandırdığını söyledi. Tartan, Konak Belediye Başkanlığı’nda da büyük tecrübe kazandığını ifade ederek, “Deneyim kazandığım bu koltukta Konak halkına her zaman katkıda bulunmaya ve çorbada tuzum olmasına gayret ettim. Bir dostunuzun, kardeşinizin, evladınızın her zaman Konak’ta olduğunu bilin. Sizler için buradayım, her zaman yanınızdayım.  Bugün burada Türkiye’ye emek vermiş büyüklerimle bir arada olmak beni mutlu etti” diye konuştu. Hollanda’da Yaşlılar Partisi olduğuna değinen Tartan, partinin toplantılarına katıldığını ve onlardan ‘Önce insan, sevgi ve saygıyı’ öğrendiğini, kendisinin de bu öğretiyi yaşam felsefesi edindiğini ifade etti.
             
‘Türkiye’deki Emeklilerin Sorunu’ konulu panelde, ‘Emeklilerin Siyasetteki Yeri, Sağlık Sorunları ve Basındaki Yeri’ başlıkları konuşmacı; Dr. Zeki Gül ve İstiklal Dergisi Genel Yayın Yönetmeni İmam Bakır Ukus tarafından ele alınarak irdelendi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv