“Tasarımını Al” Shoexpo İzmir’e gel

Shoexpo – 46. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, ayakkabı sektörünü fuarizmir’de bir araya getirmeye hazırlanıyor. 23 Ekim’de kapılarını açacak Shoexpo İzmir, bu yıl da tasarımcılara büyük önem verecek.

  • 0
  • 10.535
“Tasarımını Al” Shoexpo İzmir’e gel
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Shoexpo – 46. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, ayakkabı sektörünü fuarizmir’de bir araya getirmeye hazırlanıyor. 23 Ekim’de kapılarını açacak Shoexpo İzmir, bu yıl da tasarımcılara büyük önem verecek. 
“Tasarımını Al Gel” adı altında oluşturulacak bölümde, kendine güvenen tasarımcılar; kadın, erkek ayakkabıları ile çantalarını görücüye çıkarma fırsatı elde edecek. Bu şekilde hem tasarımcılara yeni bir fırsat sağlanacak hem de ortaya çıkan ürünlerin sektör profesyonelleri ile buluşması sağlanacak.

25 Ekim tarihine kadar devam edecek 46. Shoexpo İzmir, dünya ve Türkiye’nin çeşitli noktalarından misafirlerini ağırlayacak. Fuar, üç gün boyunca önümüzdeki sezon modellerini sektör profesyonelleriyle buluşturacak.
Bünyesinde gerçekleştirdiği ticari anlaşmalarla Türkiye’nin ayakkabı ihracatının en büyük destekçilerinden biri olan Shoexpo – İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, 23 – 25 Ekim tarihleri arasında 46’ıncı kez gerçekleşecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından fuarizmir’de düzenlenecek Shoexpo – 46. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, ayakkabı ve çanta sektöründeki yeniliklerin, tasarımların ve modellerin buluşma noktası olacak. 2020 modelleri başta olmak üzere 2021 yılının ayakkabı tasarımlarının da sergilenmesi beklenen fuarda; yurt içi ve yurt dışından gelecek satın alımcılar katılımcılarla ikili görüşmeler gerçekleştirecek. Bu yıl ilk kez Shoexpo İzmir’de, “tasarımcılar” için özel bir platform oluşturulacak.

 Tasarımcılara özel etkinlik
46. kez gerçekleşerek ayakkabı sektörünün önemli yapıtaşları arasında yerini sağlamlaştıran Shoexpo İzmir, bu yıl tasarımcıların kendi emeklerini tanıtması için yeni bir platforma kavuştu.  Shoexpo – 46. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı kapsamında ilk kez gerçekleşecek “Tasarımını Al Gel” bölümü, klasik kadın erkek ayakkabıları ile çanta tasarımlarının görücüye çıkacağı bir ortam yaratacak. Dünya ve Türkiye’nin her yerinden sektör profesyoneli potansiyeline sahip olan Shoexpo İzmir, kendine güvenen tasarımcıları tasarımlarıyla bekliyor. Fuarda oluşturulacak bölümle birlikte birbirinden özel tasarımlar hem ilk kez görücüye çıkacak hem de sektör profesyonelleriyle buluşarak yeni başlangıçlara imza atılacak.

Sayılarla 45. Shoexpo İzmir
Fuarizmir A Holü’nde gerçekleşen fuarda kadın, erkek, çocuk ayakkabısı başta olmak üzere çanta, kemer, deri ceket ile sektörün son teknolojileri sergilendi. Ayakkabı sektöründe önemli bir noktada bulunan İzmir’in yanı sıra İstanbul, Antalya, Hatay, Konya ve Manisa’dan toplamda 96 katılımcı Shoexpo İzmir’de yer aldı. Sadece sektör profesyonellerine açık olarak düzenlenen Shoexpo İzmir, 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaret edildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fashion Week rüzgarı

Muhteşem başlangıç

10. kez IFW

Genç modacı ‘İtalya’daki finale kaldı

Gelinlik Fuarı sektöre can suyu oldu

23 yılda üç marka

Arşiv