TASARIMLARINI DÜNYAYA TAŞIYACAK

  • 0
  • 595
TASARIMLARINI DÜNYAYA TAŞIYACAK
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı kapsamında gerçekleştirilen Gelinlik Tasarım Yarışması’ndan birincilikle dönen İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Mezunu Firdevs Tülin Gülhan, kariyerindeki başarıyı İngiltere’deki De Montfort Üniversitesi’nde kazandığı bursla sürdürecek.

Ödülünü İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun elinden alan ve geçtiğimiz yıl “Flu” adını verdiği koleksiyonunu fuar kapsamında sergileyen Gülhan, dünyaca ünlü De Montfort Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 1 yıl süresince yüksek lisans yapacak. Dünyada üç kişiden birisine verilen bursla moda alanında eğitimini ilerletecek olan Gülhan, üniversitenin Moda ve Tekstil Bölümü’nde eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’de kendi markasını kuracak.

‘Ülkem İçin Çalışıyorum’
İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü’nü birincilikle tamamlayan Gülhan, “Üniversitemde aldığım eğitim, bana genç yaşımda güzel başarılar getirdi. Moda tasarım alanında başarımı daha ileriye taşımak istiyorum. Bunun için İngiltere’de kazandığım bursla yıl boyunca eğitimimi sürdüreceğim. Bu sırada çeşitli girişimlerde bulunarak, kendi markamı yaratmak istiyorum. Kendi tasarımlarımla dünyaca tanınan markalar arasında yer alarak ülkemi temsil etmek için çalışıyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv