Tatil sonrasına bırakmayın

  • 0
  • 688
Yazı Boyutu:

İzmir’de toplu ulaşımda kullanılan öğrenci ve öğretmen kartlarının vize işlemleri 31 Ekim akşamı son buluyor. Araya girecek 6 günlük bayram tatilinin ardından geriye “sadece iki iş günü” kalacağını hatırlatan yetkililer “vize işlemlerini tatil sonrasına bırakmayın” uyarısında bulunuyor.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu ulaşım araçlarından indirimli faydalanan kişiselleştirilmiş öğrenci ve öğretmen kartı sahipleri için 2012-2013 dönemi vize işlemleri, 31 Ekim 2012 günü mesai bitiminden itibaren sona eriyor. Mevcut kartların geçerliliğinin devam etmesi için vize işleminin bu tarihe kadar yapılması gerekiyor. Vize işlemi yapılmayan kartlar 1 Kasım 2012 tarihinden itibaren kullanıma kapanacak.
 
ESHOT Genel Müdürlüğü yetkilileri, 24 Ekim’de başlayacak 6 günlük bayram tatili sonrası vize işlemi için sadece 2 günlük bir zaman kalacağını ve kalan kısıtlı sürede gişelerde aşırı yoğunluk yaşanabileceğini hatırlatarak, işlemin son günlere bırakılmamasını önerdi.
Kart vizeleri,  Konak Katlı Otopark altındaki 3 ayrı büroda, Karşıyaka Vapur İskelesi, Bornova Metro İstasyonu ve F.Altay Aktarma İstasyonu’nda kurulan vize işlem bürolarında yapılıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Arşiv