Tayland, Phuket ve Kırgızistan İlk Kez Travel Turkey İzmir’de

7 – 10 Aralık’ta 11. kez düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir’de bu yıl ilk kez Kırgızistan’ın yanı sıra dünyaca ünlü turizm adası Phuket ile Tayland da katılarak doğal güzelliklerini sergileyecek.

  • 0
  • 771
Tayland, Phuket ve Kırgızistan İlk Kez Travel Turkey İzmir’de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

7 – 10 Aralık’ta 11. kez düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir’de bu yıl ilk kez Kırgızistan’ın yanı sıra dünyaca ünlü turizm adası Phuket ile Tayland da katılarak doğal güzelliklerini sergileyecek.

7 – 10 Aralık tarihleri arasında 11. kez düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir, Türkiye ve dünyanın farklı bölgelerinin turizm zenginliklerini, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere gösterecek. Yapılacak ikili iş görüşmeleri sayesinde 2018 yılında turizme ivme kazandırılmasını hedefleyen Travel Turkey İzmir, ticaret potansiyelini de artıracak.

İlk kez geliyorlar
fuarizmir’de gerçekleşecek Travel Turkey İzmir’de bu yıl ilk kez katılım gösterecek ülkeler de yer alacak. Tapınaklarıyla ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan, filmlere konu olmuş tropikal adaları, her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği, çarpıcı güzellikte doğasıyla Güney Asya’nın en popüler turistik destinasyonlarının başında gelen Tayland, ülke katılımıyla Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yer alacak.

Tayland’ın en büyük adası, deniz güneş kum tatilinin yanı sıra renkli doğu kültürünün en güzel yaşanabileceği yerler arasında bulunan Phuket Adası da fuarda standıyla bulunacak.

7 bağımsız Türk devletinden biri olan Kırgızistan da Travel Turkey İzmir’de yerini alacak. Doğal güzellikleriyle Orta Asya’nın kalbi olarak nitelendirilen Kırgızistan, yerini alacağı standıyla kendisini tanıtma, ticari ilişkiler, turizm anlaşmaları yapma fırsatı yakalayacak.

İlk kez katılacak ülkelerin, yapacakları sunumlar sayesinde hem yerli hem de yabancı katılımcılarla buluşma imkânı olacak. İkili görüşmelerle birlikte 2018 yılı için yeni turistik anlaşmaların yapılması planlanıyor.

Otel Ekipmanları ve Turizm Ulaşım özel bölümü
Turizmin önemli unsurlarından biri olarak öne çıkan otelcilik sektörü için de Travel Turkey İzmir’de özel bir bölüm oluşturulacak. ‘Otel Ekipmanları Özel Bölümü’ adı altında oluşturulacak alanda fuara gelen katılımcı ve ziyaretçilerin isteklerini karşılayacak seçenekleri inceleme fırsatı bulacak. Fuar kapsamında; fuarizmir’in B holünde gerçekleşecek olan Turizm Ulaşım Özel Bölümü’nde çok sayıda otomotiv firması turizm taşımacılığına yönelik yeni ve en çok ilgi çeken modellerini sergileyecek.

Partner ülke Ukrayna, Partner il Nevşehir
11. Travel Turkey İzmir’in partner ülkesi Ukrayna olacak. Türkiye ile Ukrayna arasında pasaportsuz seyahat olanağı sayesinde birliktelik ayrı bir önem kazanırken, Partner İl ise Nevşehir. Olağanüstü güzellikte tarihi ve doğal değerlere sahip olan Nevşehir, Travel Turkey İzmir ile birlikte bölgesindeki otel ve acenteleri, turizm alternatiflerini profesyonellere tanıtacak.

Alım heyetleri ağırlanacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığında düzenlenen Travel Turkey İzmir, yeni işbirliği anlaşmalarına da zemin oluşturacak. Her yıl gerçekleştirilen Alım Heyetleri Programı ile Travel Turkey İzmir, dünyanın dört bir yanından gelen turizm sektörü temsilcileri ve satın alma heyetlerini, katılımcı firmalar ile bu yıl da buluşturacak.

Türk Hava Yolları’nın desteği ile organize edilen Alım Heyeti Programı çerçevesinde getirilen yurtdışı satın alıcılar ile katılımcıların önemli iş görüşmelerine imza atması bekleniyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv