TEB Kültürpark Cup’ta Ayla Aksu Yarı Finalde

Kültürpark Tenis Kulübü ev sahipliğinde, TEB ana sponsorluğu ve Can Grup Sigorta, Folkart, Necimoğlu Grup, Alkim Kağıt sponsorluğunda düzenlenen 60 bin dolar ödüllü TEB Kültürpark Cup’ta finaller tüm hızıyla sürüyor.

  • 0
  • 594
TEB Kültürpark Cup’ta Ayla Aksu Yarı Finalde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kültürpark Tenis Kulübü ev sahipliğinde, TEB ana sponsorluğu ve Can Grup Sigorta, Folkart, Necimoğlu Grup, Alkim Kağıt sponsorluğunda düzenlenen 60 bin dolar ödüllü TEB Kültürpark Cup’ta finaller tüm hızıyla sürüyor. Turnuvada tek bayanlarda yoluna devam eden tek Türk raket Ayla Aksu, çeyrek finalde rakibi Sofia Shapatava’yı 2-0 yenerek adını yarı finale yazdırmasını bildi. Kıyasıya mücadele veren raketler sıcak havaya rağmen seyir zevki yüksek maçlara imza atıyorlar.

Çağla Büyükakçay’ın elenmesinden sonra finallerin 3. gününde Ayla Aksu, Cemre Anıl’ı 2-0 yenerek çıktığı çeyrek finalde Sofia Shapatava’yı 7-6 ve 6-1’lik setlerle yenerek yarı finale kaldı. Pemra Özgen, Başak Eraydın ve Berfu Cengiz ise rakiplerine son 16’da yenilerek turnuvaya veda etti. Berfu Cengiz Japon rakibine karşı ilk seti 6-3 kazanmasına rağmen son iki seti 7-6 kaybederek şanssız bir şekilde turnuvaya veda etti.

Turnuvanın önemli raketlerinden dünya 167 numarası Viktoria Kuzmova ise rakibi An-Sophie Mestach’a direnemedi ve karşılaşmayı 2-0 kaybetti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv