Tecrübe ve birikimimle başkanlık görevine talibim

  • 0
  • 651
Yazı Boyutu:

Cumhuriyet HalkPartisi (CHP) Karabağlar Belediyesi Başkan aday adayı Fahri Elmas, adayadaylığı çalışmaları kapsamında Yunus Emre, Günaltay, Peker ve İhsan Alyanakmahallelerinde vatandaşlarla, esnafla, demokratik kitle ve meslek örgüttemsilcileri ile muhtarlarla bir araya gelip, fikir alışverişinde bulunup,sorunları dinledi.

Yeni Bir Kadro veYeni Bir Heyecanla Karabağlar Halkına Hizmet Edeceğiz
Ziyaretleri esnasında Karabağlar Belediye Başkan aday adaylığı konusundayürüttüğü çalışmalar ile göreve seçilmesiyle gerçekleştireceği projelerhakkında bilgiler veren Elmas, 'Karabağlar halkı hizmetin en iyisine layıktır.Ben ve yol arkadaşlarım tecrübe ve birikimlerimizle bu göreve hazırız' dedi.Elmas, açıklamasında şunları kaydetti: Karabağlar benim ve yol arkadaşlarımiçin büyük bir sevdadır. Biz bu ilçede çocukluğumuzu, gençliğimizi yaşadık.Umutlarımızda hep Karabağlar halkının mutlu olması var. Karabağlar ilçesininsokaklarını karış karış bildiğimiz gibi, ilçemizde yaşayan halkımızınisteklerini de, sorunlarını da, beklentilerini de, çözüm yollarını da çok iyibiliyoruz. Yeni bir kadroyla, yeni bir heyecanla, yeni bir şevkle veKarabağlar’a daha güzel hizmetler yaratma idealiyle bu yola çıktık. Genelmerkezimizin, parti organlarımızın, halkımızın onay ve desteğiyle bilgi,birikimimizi Karabağlar halkına, Karabağlar ilçesine ve İzmir’e hizmet etmekiçin kullanmak istiyoruz.’

Bölümlere Ayrışmalaraİzin Vermeyeceğiz
2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimde bir oyun bile çok önemliolduğuna işaret eden CHP’li Fahri Elmas, ‘Ülkemiz çok önemli bir süreçtengeçmektedir. Bu seçimde CHP lehine gelecek her bir oyun büyük önemi vardır. Bunedenle seçimlerin sonuçlarında isimlerden çok daha önemli olan CHP’ninbaşarısıdır. Bu seçim AKP karanlığına karşı verilecek cevabın seçimidir. Hiçkimsenin, hiçbir aday adayının kendisini partimizden önce görmeye hakkı yoktur.Ayrıca hiçbir aday adayının aday gösterilmediğinde kenarı çekilip destekvermemezlik gibi bir hakkı da yoktur. Hele hele bölümlere, ayrışmalara izinverme gibi bir lüksümüz de yoktur . Hepimiz; aday gösterilen,gösterilmeyen, herkes ama herkes öncelikle partimizi önce yerelde sonra geneldeiktidara taşımak için, omuz omuza gece gündüz demeden çalışmalıdır. Ben ve yolarkadaşlarıma görev verilmesi durumunda en iyisini yapacağımıza veKarabağlar'da geçmişte CHP’ye oy vermeyen vatandaşlarımızın da oyunu vedesteğini alarak CHP’nin altı okunu açık ara farkla Karabağlar Belediyesiningönderine yeniden dikeceğimize inanıyoruz. Sonrasında da CHP’yi iktidar, GenelBaşkanımız Kılıçdaroğlu'nu, Başbakan yapmak için ev ev, sokak sokak, mahallemahalle çalışacağız. Biz bu ideallerimizle adayız’ görüşlerini dile getirdi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv