TED İzmir Koleji, Geri Dönüşüm Günleri ile çevreye sahip çıkıyor

TED İzmir Koleji, “Geri Dönüşüm Günleri” kapsamında topladığı kullanılmayan eşyaları, 5-7 Haziran tarihleri arasında düzenleyeceği etkinlikte bağış, takas veya satış yaparak Meşale Burs Fonu’na kaynak yaratacak. 

  • 0
  • 665
TED İzmir Koleji, Geri Dönüşüm Günleri ile çevreye sahip çıkıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

TED İzmir Koleji, “Geri Dönüşüm Günleri” kapsamında topladığı kullanılmayan eşyaları, 5-7 Haziran tarihleri arasında düzenleyeceği etkinlikte bağış, takas veya satış yaparak Meşale Burs Fonu’na kaynak yaratacak.  Kolejin fuaye alanında gerçekleştirilecek etkinlikte,  takas ya da satışı olmayan ürünler de kardeş okul ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Hikaye ve yardımcı kaynak ile test kitapları ise “2 getir 1 götür” yöntemiyle takas edilecek. 

CCN Holding’in eğitim yatırımı TED İzmir Koleji, kaynakların tahribi ve tükenmesine karşı, duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla “Geri Dönüşüm Günleri”ni başlattı. Proje kapsamında toplanan kullanılmayan eşyalar; bağış, takas ya da satış yoluyla değerlendirilerek, TED Kolejleri’nin tam eğitim bursu programı Meşale Burs Fonu’na aktarılacak.  Takas ya da satışı olmayan ürünler de kardeş okul ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Hikaye ve yardımcı kaynak ile test kitapları ise “2 getir 1 götür” yöntemiyle takas edilecek. 

Öğrenci Birlikleri ve Okul Aile Birliği’nin desteği ile hayata geçirilen proje kapsamında toplanan; kullanılabilir durumdaki giysi, ayakkabı, oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemeleri gibi eşyaların satışı için etkinlik,  5 Haziran – 07 Haziran tarihleri arasında TED İzmir Koleji Fuaiye alanında düzenlenecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv