TED İZMİR KOLEJİ öğrencilerinden örnek davranış

TED İzmir Koleji, 15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü’nde; dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanında büyük ilgi uyandıran temizlik hareketine Güzelbahçe sahilini temizleyerek destek verdi.

  • 0
  • 329
TED İZMİR KOLEJİ öğrencilerinden örnek davranış
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

TED İzmir Koleji,  15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü’nde; dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanında büyük ilgi uyandıran temizlik hareketine Güzelbahçe sahilini temizleyerek destek verdi. TED İzmir Koleji ve Deniz Ticaret Odası işbirliği ile açılan “TED Denizcilik Kulübü”ne üye öğrenciler, “Deniz ve Sahil Atıkları Çocuklarımızın Elinde Sanata Dönüşüyor” projesi kapsamında, topladıkları atıkları Port Alaçatı Marina’ya getirerek 13-16 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Columbia PFG Alaçatı Big Fish Turnuvası’nda dev bir balık heykeline dönüştürdü.

Türk Eğitim Derneği Meşale Fonu’na bağışlanmak üzere açık artırma ile satışa çıkarılan balık heykelini  Big Fish Turnuvası’na katılan Team Wanda adına iş adamı Murat Tarman satın aldı. Tam Eğitim Bursu kapsamında okuyan 3 öğrencinin eğitim masraflarını karşılayacak olan bursa katkı sağlayan eser, Ankara’da kısa bir süre sonra açılması beklenen Atakule Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sergilenecek.
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv