Tek Yürek, Tek Kürek sona erdi

  • 0
  • 975
Yazı Boyutu:

Dünyanın en geniş katılımlı su sporları organizasyonu olan Dragon Cup Turkey İzmir ayağının şampiyonu Tüprag oldu. “Tek Yürek, Tek Kürek” sloganıyla Karşıyaka Mavişehir gerçekleştirilen etkinlikte ilk gün Piri Reis Kupası’na uzanan Tüprag ikinci günde de liderliği kimseye kaptırmadı ve İzmir Dragon Cup Championship kategorisinin birinciliği kazandı. İzmir’de kano sporunun gelişimine öncülük eden ve spor kulüpleri alanında dikkat çeken derecelere imza atan Bostanlıspor ise Dragon Cup Türkiye finallerine özel davetli olarak katılma hakkını elde etti.
 
İki gün süren spor organizasyonunda 20’nin üzerinde takım dörderli gruplar halinde kendileri için hazırlanan 250 metrelik özel parkurda Championship ve Racing kategorilerinde birinci olmak için kürek çekti. Eğlencenin ve rekabetin doyasıya yaşandığı organizasyonda Championship kategorisinin ikincisi Swissotel olurken, 3. takım ise Tukaş oldu. Racing kategorisinde ise birinciliği Kent Konseyi ekibi elde ederken Yeni Asır ikinci Türkcell Global Bilgi üçüncü olarak İstanbul’da gerçekleşecek Türkiye Finali için şimdiden yerlerini ayırttılar.
 
Benzersiz bir spor etkinliğini 2 gün boyunca İzmirliler’e yaşatan Dragon Cup’ta ayrıca Bloco Entrudo Perküsyon Show, Kostüm Defilesi, Dragon Cup İzmir Dans ve sürpriz yarışmalar düzenlendi.
 
İzmir Dragon Cup ' ta özel ödüller de sahiplerini buldu;
En Sempatik Marka Ödülü : Medical Park
En Centilmen Takım Ödülü : Bosch
En Disiplinli Takım Ödülü : Accenture
En Yaratıcı Takım Forması Ödülü: Pınar Süt (Süt Çocukları)
Gelecek Vaad Eden Takım Ödülü: Bostanlıspor
 
Karşıyaka Mavişehir Sahili'nde gerçekleştirilen Dragon Cup Turkey - İzmir ayağını organize eden Dev Ajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin en saygın spor organizasyonlarından biri olan Dragon Cup Turkey ile kurumlara; takım ruhunu canlandıran, motivasyonu artıran ve çalışanların liderlik özelliklerini ön plana çıkaran benzersiz bir fırsat sunmayı hedefledik. Amacımız kurumsal şirketleri etkinliğin çatısı altında toplayarak takım ruhunu güçlendirmek, denize ve su sporlarına olan ilgiyi arttırmak. Bununla beraber şirketlere markalarını tanıtma, potansiyel çözüm ortakları ve hedef kitleri ile buluşma olanağı sunduklarını” söyledi.
 
ŞAMPİYON TAKIM THAİLAND’A GİDİYOR…
Türkiye'nin 7 ilinde (İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Mersin, Gaziantep, Samsun) gerçekleştirilecek 8 organizasyon 500' e yakın kurumu bir araya getirirken binlerce şirket çalışanına da spor yaptırmayı hedefliyor. Sezon boyu kendi illerinde verdikleri mücadeleyi 21-22 Eylül 2013 tarihlerinde İstanbul’da organize edilecek Türkiye Finalinde şampiyonluk ile taçlandıracak olan kurum Thailand'da gerçekleştirilecek olan Kral Kupası Dragon Bot yarışlarına katılma hakkı kazanacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv