Teröre ve Üst Aklın operasyonlarına boyun eğmeyeceğiz

Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ali Musa Bina, "Batı’nın ‘emir kulu’ bir Türkiye’nin peşinde olan terör örgütleri er ya da geç 81 ilde 79 milyon vatandaşımız karşısında diz çökecek, aman dileneceklerdir" dedi

  • 0
  • 822
Teröre ve Üst Aklın operasyonlarına boyun eğmeyeceğiz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ali Musa Bina, "Batı’nın ‘emir kulu’ bir Türkiye’nin peşinde olan terör örgütleri er ya da geç 81 ilde 79 milyon vatandaşımız karşısında diz çökecek, aman dileneceklerdir" dedi
 
Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ali Musa Bina, Van, Elâzığ ve Bitlis’te çok sayıda şehit verilmesine ve yaralanmalara yol açan hain terör saldırılarını düzenlediği basın açıklamasında sert bir dille kınadı. Memur-Sen’e bağlı diğer hizmet kolları başkanlarının da katıldığı basın açıklamasında Bina, "Görüyoruz ki; terör örgütü PKK'nın fitili bir kez daha ateşlenmiş durumda.  15 Temmuz Küresel İhanet Saldırısı'nı bertaraf eden milletimiz, yeniden devreye sokulan terör ve şiddet eylemlerinin de üstesinden gelecektir.  İnsani değerleri hiçe sayan hain terör eylemlerini şiddetle lanetliyor, saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize başsağlığı ve metanet diliyorum" diye konuştu.
 
HEDEFTE BİRLİĞİMİZ VAR
15 Temmuz Darbe Kalkışmasının milletin feraseti ve demokratik duruşuyla başarısızlığa uğratıldığının altını çizen Bina, sahneye koyulan terör oyununu da yine milletin birliğinin bozacağını söyleyerek, "Emperyalistler ve yerli işbirlikçileri, 7 Ağustos'ta İstanbul YenikapıMitingiyle ortaya çıkan birlik ve beraberlik ortamını yıkmaya, siyasal alanda sağlanan mutabakat zeminini ortadan kaldırmaya çalışıyorlar. Biz bu oyunları daha önce de gördük. Bu ihanet şebekesinin terör eylemleri yanında suni gerilim alanları oluşturmak ve eski ayrışma hatlarını yeniden devreye sokmak gibi geride bıraktığımız oyunları tekrar sahneye koymaya çalıştıklarını da biliyoruz" dedi.
 
OYUNCULAR DEĞİŞSE DE SENARİSTLER AYNI
Bina, açıklamalarına şöyle devam etti:
"Fettullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) bütün imkân ve kabiliyetlerini kullanarak ve dış destek alarak giriştiği kanlı darbe/işgal kalkışmasının millet tarafından püskürtülmesinin hemen ardından bir başka terör örgütü PKK devreye sokuldu.
 
Bir ayı aşkın bir süredir yaşadığımız olaylar, terör koalisyonunun, vahşi üst aklının ve terörden beslenen çevrelerin deşifre olmasını sağlamıştır. Küresel şebekelerin hizmetkârı tetikçi terörist ve hainlerin maskesi düşmüş, terör koalisyonunun Türkiye’nin iradesini ve egemenliğini emperyalist efendilerine teslim etme çabaları gözler önüne serilmiştir. Bölgesinde ve dünyada ‘söz sahibi’ değil, sömürgeci Batı’nın ‘emir kulu’ bir Türkiye’nin peşinde olan terör örgütleri, genetik kod ayarları bozuk ayarsızlar, milletin değerlerinden kopuk alçaklar er ya da geç 81 ilde yüreklerini birleştiren 79 milyon vatandaşımız karşısında diz çökecek, aman dileneceklerdir."
 
VATAN DA, MEYDANLAR DA BİZİM
Açıklamasının devamında “Vatan da, meydanlar da bizim” diyen Bina, "15 Temmuz hain darbe kalkışmasının ilk gecesinden itibaren alanları bir an bile boş bırakmayan milletimiz, birlikte yaşama irademize, dayanışma kültürümüze, hep birlikte oluşturduğumuz kardeşlik iklimine yapılmış bu saldırıları da bertaraf edecek, Türkiye’nin geleceğini hedef alan hainlerin, küresel üst akıllarının ve senaristlerinin kanlı kalemlerini kıracaktır. Milletimiz, devletle iş birliği içerisinde terörle mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdürecektir.
 
Terör örgütü PKK ve onu sahaya sürenler, tüm Türkiye’de tutulan vatan nöbetlerinin, terörün yoğunlaştırılmak istendiği il ve ilçelerde yoğun katılımla ve kararlı biçimde gerçekleştirildiğini unutuyorlar. Millet hatırlatır ve gereğini yapar. Diğer taraftan taşeron terör örgütü PKK’nın Türk Silahlı Kuvvetleri’nde boşluk oluştuğu zannıyla başlattığı terörü artırma konsepti, ihanet odağı FETÖ unsurlarının TSK’dan ve diğer kurumlardan temizlenmesiyle terörle mücadeledeki ihanet boşluğunun giderilmiş olmasıyla sanılandan daha kısa sürede bertaraf edilecektir. Nihai sonuç, FETÖ gibi, bölücü terör örgütünün de kurumlardan ve vatan topraklarından sökülüp atılması olacaktır."
 
TÜRKİYE’YE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER
Üst akılların eski Türkiye'ye ait korkuları yeniden canlandırmaya çalıştıklarını söyleyen Bina, "Geleneksel dini gruplar karalanarak irtica korkularını yeniden canlandırmaya, geride bıraktığımızı düşündüğümüz kurumsal refleksleri yeniden devreye sokmaya çalışıyorlar. Türkiye yaşayan 79 milyon olarak uyanık olmaktan, bir ve beraber olmaktan başka çaremiz yok. Üst akılların tuzağına düşmeden yolumuza devam etmeliyiz. Bu tuzaklara düşenenleri gördüğümüzde yüksek sesle ve cesaretle uyarmalı ve gerçeği haykırmalıyız. Tüm kurumlarda yeniden yapılanmaya çalıştığımız bu dönemde konuşma, tartışma üslubumuza dikkat etmeli, vakarımızı ve özgüvenimizi elden bırakmamalıyız. Üst akıllar ve piyonları, dizlerimizin üzerine çökmemiz, birbirimize düşmemiz, ülkemizi iç savaşa sürükleyerek kan denizi içinde boğulmamız için var güçleriyle çabalıyorlar. Fakat bu kez karşılarında; bilinçli, birlik ve beraberlik içinde hareket eden, gücünün farkına varan özgüvenli bir millet ve ondan güç almaya devam eden bir lider var. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, 'Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var!' FETÖ, PKK, DAEŞ, YPG, PYD topunuz gelin!" ifadelerinde bulundu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv