Teşekkürler Sayın Başkanım

  • 0
  • 677
Teşekkürler Sayın Başkanım
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Selçuk Belediyesi ile Belediye İş Sendikası’na bağlı işçiler arasında toplu sözleşme imza töreni düzenlendi. Çalışanlarla yüzde 12’lik zammın altına imza atan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, işçilerin pastalı sürpriziyle karşılaştı. ‘Teşekkürler Sayın Başkanım’ yazılı 3 pasta alkışlar arasında kesildi. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “Selçuklu vatandaşlar bizden hizmet bekliyor, bizde tüm gücümüzle gece gündüz demeden en iyi ve kaliteli hizmeti vermeye gayret göstereceğiz. Emeğe her zaman saygı duyduk, bu anlayışla hareket ediyoruz ve edeceğiz. Kurumumuzu hep beraber ayakta tutacak Selçuklu vatandaşlarımıza el birliğiyle hizmeti ulaştıracağız” dedi.

“Selçuk’u birlikte ayağa kaldıracağız”
Toplu İş Sözleşmesi’nde mutlu çalışan ve mutlu işçilik hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalıştıklarını kaydeden Başkan Zeynel Bakıcı, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Belediye olarak çalışanlarımızın emeklerini düşünmek zorunda olduklarını kaydeden Bakıcı, İşçilere hitaben yaptığı konuşmada “Sadece İzmir’in değil, Türkiye’nin hatta dünyanın en güzel ilçelerinden biri Selçuk. Bizler de Belediye başkanı ve yetkilileri olarak, ‘bu güzel kentimizi nasıl ayağa kaldırıp daha da kalkındırabiliriz’in yollarını arıyoruz. Belediyeyi buradaki tüm personelimizle birlikte atağa geçirecek ekiplerin çoğu buradaki kardeşlerimiz olan sizlersiniz. Çalışan kardeşlerimize saygımız sonsuz, emekleri çok değerli. Örgütlü çalışan 151 arkadaşımızla şimdi yüzde 12’lik zam için bir araya geldik. Hizmetlerimizi de böyle birlik ve beraberlik içerisinde sürdürecek, Selçuklu hemşehrilerimize daima hızlı ve kaliteli hizmetimizi götüreceğiz” diye konuştu.

“Başkanıma çok çok teşekkür ediyorum”
Belediye İş Sendikası Çevre Belediyeler Şube Başkanı Salih Er de imza töreninde yaptığı konuşmada Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’ya teşekkür etti. Yıllardır aynı görevde bulunduğunu bildiren Salih Er, insanlara hizmet ederek kutsal bir görev yaptıklarını belirterek “Sayın Başkan belediyenin bütçesini nasıl zorlarız, nasıl daha fazla veririz düşüncesi içerisinde idi. Bizim için önemli olan samimiyettir, iyi niyettir, işçiye bakış açışı ve emeğe bakış açısıdır. Selçuk Belediye Başkanı Sayın Bakıcı gerçekten beni ve işçi kardeşlerimizi çok mutlu etti. Sayın Belediye Başkanımız Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Başkan Yardımcımız Sayın Ali Karakurt’a belediyemizin bürokratları ve sendika temsilcilerine şahsım adına, örgütüm adına çok çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sürpriz pasta
Alkışlar arasında imzaların atılmasının ardından Başkan Zeynel Bakıcı, işçilerin pastalı sürpriziyle karşılaştı. Hazırlattıkları ‘Teşekkürler Sayın Başkanım’ yazılı pastaları Başkan Bakıcı’ya kestiren işçiler, başkana tek tek teşekkür etti. Başkan ve işçiler birlikte pasta yiyerek sözleşmeyi kutladı. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv