Tiyatro şöleni başlıyor

Sahne Tozu Tiyatrosu 2016/2017 tiyatro sezonunu, Bu gün (21 Ekim Cuma) Haldun Dormen'in yönettiği 'Pes Doğrusu' adlı oyun ile açıyor.  Oyun her Cuma, Cumartesi saat 20.00'de, Pazar günleri ise 14.00'te Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi'nde seyirci ile buluşmaya devam edecek. 

  • 0
  • 949
Tiyatro şöleni başlıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sahne Tozu Tiyatrosu 2016/2017 tiyatro sezonunu, Bu gün (21 Ekim Cuma) Haldun Dormen'in yönettiği 'Pes Doğrusu' adlı oyun ile açıyor.  Oyun her Cuma, Cumartesi saat 20.00'de, Pazar günleri ise 14.00'te Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi'nde seyirci ile buluşmaya devam edecek.

Haldun Dormen'in uyarladığı Pes Doğrusu adlı oyunda olaylar Aylin'in, kocası Sinan'ın bağlılığından kuşku duyması ve onu aldattığı düşüncesine kapılmasıyla başlar. Eve Mimoza Pansiyondan kocası Sinan Sezginer'e ait bir yelek gelince kuşkularında haklı olduğunu anlayan Aylin şüphesini en yakın arkadaşı Nilgün'e anlatır. Sinan'ın Aylin'i aldatıp aldatmadığını öğrenmesi için Nilgün, bilinmedik bir hayranı olarak Sinan'a bir mektup yazar ve Mimoza Pansiyona davet eder. Mektup Sinan'ın eline geçtiğinde işler tamamen karışır.  Mimoza Pansiyonda Sinan'ın yakışıklı asistanı Tekin, yeğeni Selçuk, evin hizmetçisi Emine, evin şoförü Hüseyin ve Nilgün'ün kocası Miloviç komik tesadüflerle olayın içine dahil olur. Mimoza Pansiyonun sahipleri Şeref ve Mehtap ve pansiyon çalışanları ise kendilerini olayın tam ortasında bulur. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv