Toprak ve Akpınar’dan işbirliği çağrısı

  • 0
  • 527
Toprak ve Akpınar’dan işbirliği çağrısı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı makamında ziyaret eden İzmir Valisi Mustafa Toprak, Karşıyaka’nın özel bir ilçe olduğunu ve kenti yakından ilgilendiren projelerde işbirliği içinde olacaklarını söyledi. Başkan Akpınar ise “El ele vererek halka hizmet edeceğiz” dedi.
 
SÜRPRİZ ZİYARET
İzmir Valisi Mustafa Toprak ve Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı makamında ziyaret etti. Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmede, Karşıyaka ve kent gündemi üzerine konuların konuşulduğu ve devam eden projeler hakkında bilgi alışverişi yapıldığı öğrenildi. Başkan Akpınar, Karşıyaka’yı ‘özel’ bir ilçe olarak tanımlayan Vali Toprak’a, vazo ve kravat hediye etti. Toprak ve Akpınar, kenti yakından ilgilendiren projelerde işbirliği yapacaklarını dile getirdi.
 
İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI
Vali Toprak “Hem çalışmalarla ilgili bilgi alalım istedik hem de gecikmiş bir hayırlı olsun ziyareti yaptık. Karşıyaka özel bir ilçe. Önemli güzelliklerin yaşandığı, önemli çalışmaların yapıldığı, İzmirimizin dışarıya açılan yüzü. Bizim için her açıdan önem arz ediyor. Burada sizin varlığınız, çalışmalarınız, bu çalışmaların ilerleyen dönemde dinakmiklerle birlikte güzel bir şekilde yürütülmesi, vatandaşlara hizmetlerin kaliteli verilmesi hepimizin ortak isteği. Birbirimizin ve vatandaşların işini kolaylaştırıcı hizmetler üretmeye devam edeceğiz. İzmir’in kalbinde, Körfez’in bu güzel noktasında inşallah daha da güzel işlere imza atarsınız” dedi.
 
DAHA İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Ziyaretten mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar ise “Hepimiz halka hizmet etmek için görev yapıyoruz. Şehirde birliği bütünlüğü sağlayarak, kurumlar arası işbirliğini yakalayarak kent halkına en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. En iyisini yapmak gibi bir yükümlülüğümüz var. Bu desteği sizlerden almak moral veriyor. Hoşumuza gitti, onurlandırdı bizi. Ortak çalışmalarda desteğinizi görüyoruz” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv