TSE Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu

  • 0
  • 807
Yazı Boyutu:

TSE Ege BölgeKoordinatörlüğü çalışanları, iftar yemeğinde buluştu. Narlıdere Huzurevi YaşlıBakım ve Rehabilitasyon Merkezi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen iftaryemeğinde; TSE Ege Bölge Koordinatörlüğü çalışanları, emekli personel, TSE DışUzmanları ve aileleri bir araya geldi. TSE’nin kurucularından olan ve en uzunbaşkanlık görevini sürdüren Mehmet Yılmaz Arıyörük ise, Onur Konuğu olarakgeceye katıldı. 

 

TSE’li her bireyin görevinin kaliteyi taçlandırmak olduğunadikkat çeken TSE Ege Bölge Koordinatörü Mustafa KARAMAN, “Bizler TSE’ninonurlu, şerefli, vatanına ve milletine sevdalı neferleriyiz, bizler çok büyükbir aileyiz. TSE mensupları kaliteyi taşıyanlardır. Geleceğe güvenleyürüyenlerdir. Bizler birbirimizi sevmeliyiz. Birbirimize destek olmalıyız.Sevgi, saygı ve buna bağlı olarak hoşgörüye asla sınır koymadan Ege Bölgesindekalite için çalışmalı, kaliteyi taçlandırmalıyız. Kaliteyi ayağa kaldırmalıyız”diye konuştu. 

 

TSE çalışanları tarafından ayakta alkışlanarak karşılanangecenin Onur Konuğu Mehmet Yılmaz ARIYÖRÜK ise yaptığı konuşmada “TSE birokuldur. TSE bir bilim üssüdür. Hepiniz çok özel yetiştiniz. Bazıları omuzdanakıllıdır, bazıları oturduğu koltuktan akıllı, bazıları cüzdanından akıllıdır.Biz de herkes yürekten akıllıdır. Allah birliğimizi, beraberliğimizi korusun.Sevgi varlığın temelidir. Seveceksiniz, göreceksiniz ki sevileceksiniz.Ülkemizin geleceğine katkı sağlayacak her çalışmanın içinde sizleri görmekistiyorum” dedi.

 

Gecenin sonunda TSE çalışanları ile sohbet eden ARIYÖRÜK’ünbir de özel mesajı vardı. Arıyörük, TSE’li her çalışanın güzel sanatların birdalı ile ilgilenmelerini istedi. Sanatın ruhu zenginleştirdiğini vurgulayanArıyörük; “Sanat, yaşamı güzel ve anlamlı kılar. Sizin görüş ve düşünüş biçiminiziolumlu hale getirir. Sanattan besleneceğiniz olumlu kazançlar, asılmesleklerinizi daha etkin yöne çekecek ve TSE’nin hizmetleri işte o zaman dahada kalite yüklü olacak” diye konuştu.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv