TÜLAY AKTAŞ'TA BAYRAM COŞKUSU

  • 0
  • 568
TÜLAY AKTAŞ'TA BAYRAM COŞKUSU
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

KİTVAK – Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı,  E.Ü. Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören onkoloji hastası çocuklar ve aileleri ile Ramazan Bayramı etkinliği gerçekleştirdi. Kitvak Yönetim Kurulu ve çalışanları, hastane personeli, hasta çocuklar  ve aileleri bayramlaştılar.
Vefvef Palyaço’nun  birbirinden eğlenceli  gösterileri ve şakaları ile günün tadını çıkaran çocuklar birlikte olmaktan çok mutlu olduklarını belirttiler. Aynı zamanda çocuk şarkılarıyla eğlenceli  dakikalar geçirdiler. Pasta kesiminin ardından birbirinden güzel hediyelere sahip olan çocuklar, bayrama keyifle merhaba dediler.
Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul ;
“ Dokuz Eylül Hastanesi Kampüsü içerisinde Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi inşaatımız sürerken farklı etkinlikler ile de çocuklarımız ile birlikte olup, onları mutlu kılacak özel anlar yaratmaya çalışıyoruz, bugünde o günlerden biri. Onların mutlu olduklarını görmek ömre bedel. Vakfımız adına bayram etkinliğimizi özel kılan, “Birimiz hepimiz, hepimiz toplum için” felsefesi ile  “biz bilincini yaşatmak ve geliştirmek adına” No-Ya (Norm Yardım) grubunun liderliğinde oluşturulan fon ile  Norm Cıvata çalışanları tarafından desteklenmesidir.  Sofra Grubu’na, Vefvef Palyaço’ya ve bizleri yalnız bırakmayan siz sevgili basın mensubu arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.  Bu vesile ile hepinizin bayramını kutlar, tüm dünyaya sağlık , huzur ve barış getirmesini  temenni  ederim. “ dedi.
Vakfın,  E.Ü. Tülay Aktaş  Onkoloji Hastanesi ve E.Ü. Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’nden sonra  2. konukevi projesini de yine hayırseverlerin ayni ve nakdi yardımlarıyla hayata geçireceklerini belirten Soncul, “Hem hastane hem de konukevimiz sadece İzmir ve Ege’den değil Türkiye’nin dört bir yanından gelen hastalara, yakınlarına hizmet veriyor. Kalan kişilerle sohbet ettikçe çok doğru projelere imza attığımıza kanaat getiriyoruz.
Ramazan Bayramı nedeniyle KİTVAK’a Fitre-Zekat bağışında bulunmak isteyen hayırseverler Halk Bankası Konak Şb.    16000008 ( IBAN TR74 0001 2009 7340 0016 0000 08 )  no’lu KİTVAK hesabını kullanabilirler. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv