TÜRKGÖK'ün 10'ncu yılı konseri

  • 0
  • 1.542
Yazı Boyutu:

Yurt içi ve yurt dışında yaşayıp Türkçe okuma yazma bilengörmeyen kişilerin eğitimlerine, sosyal ve kişisel gelişimlerine destekamacıyla 2004 yılında Av. Gültekin Yazgan tarafından kurulan TÜRGÖK;kuruluşunun 10’ncu yılı dolayısıyla düzenlediği etkinliklere Türk AmerikanDerneği Konser Salonu’nda düzenlediği piyano ve çello konseri ile sürdürdü.Konserde piyanist Özgür Mert Esen ve Prof. Dr. Ümit İşgörür, Cansu Baygün,Beste Başçı, Nihan Bağdemir'den oluşan OZA Çello Quartet sahne aldı.

 
Türgök Başkanı Tülay Yazgan, sanatçılara ve konserin düzenlenmesinde emeğigeçen herkese  teşekkür ederken, Katar’dayaşayan piyanist Özgür Mert Esen'in TÜRKGÖK’ün 10’ncu yılı nedeniyle Katar'dada konser vereceğini söyledi. Konser sonunda günün anısına tüm sanatçılara veTürk Amerikan Derneği yöneticilerine plaket verdi.             

Konserde Mert Esen Lizst, Prokiev, Rachmianinov, Scriabin ve Ulvi CemalErkin'in eserlerini seslendirirken, OZA Çello Quartet grubu da Marcello,Handel, Popper ve Vivaldi eserlerini sanatseverler ile buluşturdu. 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Osmanlı Dönemi Duvar ve Tavan Resimleri

Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi

Atatürk'ün Hayatı Şarkılar ve Şiirlerle Yankılanacak

San Remo’da Zafer

Yaşamı ve Şiirleriyle Bir Garip Orhan Veli

İzmirliler için çizecekler

Arşiv