Türk – Hint Dostluğu

Dünyada ve ülkemizde barış ve uluslararası anlayışa yönelik bir katkı da Rotary’nin gençlik oluşumu Rotaract’tan geldi. Tohumlarının yıllar önce Hintli Rotaractörlerin İzmir’e yaptıkları gezi sırasında atıldığı uluslararası dostluk, UR 3080. Bölge (Hindistan) Rotaract Temsilcisi Shubham Rattan ve UR 2440. Bölge (Türkiye) Rotaract Temsilcisi Berkay Kiper ile birlikte “Kardeş Bölge Anlaşması” imzalanarak pekişti.

  • 0
  • 520
Türk – Hint Dostluğu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dünyada ve ülkemizde barış ve uluslararası anlayışa yönelik bir katkı da Rotary’nin gençlik oluşumu Rotaract’tan geldi.
Tohumlarının yıllar önce Hintli Rotaractörlerin İzmir’e yaptıkları gezi sırasında atıldığı uluslararası dostluk, UR 3080. Bölge (Hindistan) Rotaract Temsilcisi Shubham Rattan ve UR 2440. Bölge (Türkiye) Rotaract Temsilcisi Berkay Kiper ile birlikte “Kardeş Bölge Anlaşması” imzalanarak pekişti.

Dünyaya barış ve uluslararası anlayış getirmeye yönelik global çabanın bir parçası olan Kardeş Bölge Anlaşması’nın imzalanması ile birlikte açıklamalarda bulunan Bölge Rotaract Temsilcisi Berkay Kiper “Her iki halkın kardeşliğinin Rotaract vasıtasıyla daha kuvvetli hayata geçirileceğine inanıyoruz” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv