Turkish Brass Ensemble 17 Nisan’da İstanbul Fulya Sanatta

  • 0
  • 1.266
Yazı Boyutu:

İzmir’in köklü sanat kurumlarının sanatçılarından ‘’Gökhan Par (Trompet),Sercan Kerpiçciler (Trompet), Gülin Özsakarya (Korno), Selim Cihan Uzun(Korno), Çetin Subaşı (Trombon), Erdem Delibaş (Trombon), Kenan Gökkaya (Tuba),Berke Buğra Gökkaya (Tuba)’’ oluşan  TURKISH  BRASS  ENSEMBLE 17Nisan 2014 tarihinde İstanbul’un prestij salonlarından biri olan Fulya SanatMerkezi’nde İstanbullu sanatseverlere ‘’Bahar Konseri’’ konseptinde çok özelbir repertuar ile konser gerçekleştirecek.  

Özellikle bulunduğu şehirde ve ülkesindeçok önemli projelere (Bir İzmir Rüyası, Şarkılar ve Şiirlerle İzmir,Karantinalı Despina, Arjantin’den Türkiye’ye Tangolar, Köyde Sanat Konserleri,Okullarda Eğitim Konserleri, Metro Konserleri, Antik Kentler Konserleri,Huzurevi, Islahevi ve Hastane Konserleri, Milli Bayramlara ve Özel Günlereyönelik konser projeleri) imza atan TURKISH BRASS  ENSEMBLE gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk etkinlikleri ile çok kısa sürede sanatkamuoyunun dikkatini çekmiş ve adından söz ettirmeyi başarmıştır. 

OrkestraGenel Sanat Yönetmeni Kenan Gökkaya; ‘’ Çoksesli müzik kültürününgeliştirilip, yaygınlaştırılmasında TURKISH BRASS  ENSEMBLE’ın gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerihalkımızın çoksesli müzik kültürü ile ve güzel sanatlarla buluşma noktasındaçok önemli bir adım olarak görülmektedir. Bu adım arkamızdan gelecek sanatçılarve sanatseverler ile büyük bir koşuya dönüşecek bir adımdır.’’ dedi. 

TURKISH BRASS  ENSEMBLE konserde (Georges Bizet Carmen Fantasia, Giuseppe  VerdiAidaMarch  ,P.I.Tchaikovsky Swan Lake, Antonio Vivaldi  Four Seasons - Winter - Rain, W.A.Mozart  RondoAlla Turca (Turkish March), Aşık Veysel Şatıroğlu Uzun İnce Bir Yoldayım, Luther Henderson  Amazing Grace, Arr. Ekin Eti ÇayelindenBulgaristan’a, M. Rodriguez LaCumparsita, Henry Mancini The PinkPanther, Arr. Luther Henderson BasınStreet Blues, Johann Strauss TheRadetzky March…) Dünya Müzik Edebiyat tarihine çok önemli eserlerkazandırmış bestecilerin eserlerine yer verecek. 

TURKISH  BRASS  ENSEMBLE’ın  17 Nisan 2014 tarihindesaat 20.0O’de İstanbul Fulya Sanat Merkezi’nde gerçekleştireceği konseri sanatkamuoyuna saygı ile duyururuz.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Osmanlı Dönemi Duvar ve Tavan Resimleri

Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi

Atatürk'ün Hayatı Şarkılar ve Şiirlerle Yankılanacak

San Remo’da Zafer

Yaşamı ve Şiirleriyle Bir Garip Orhan Veli

İzmirliler için çizecekler

Arşiv