Turkısh Brass Ensemble'den İzmir Sanat'ta yeni yıla özel konser

İzmir'in köklü sanat kurumlarının; "İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, İzmir Devlet Opera ve Balesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı" sanatçılarından oluşan Turkısh Brass Ensemble oda orkestrası 27 Aralık 2018 Perşembe günü saat 20.30 da İzmir Sanat’da Belçikalı ünlü orkestra şefi Jean Baıly yönetiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile halka açık ve ücretsiz olarak yeni yıl özel konseri gerçekleştirecektir.

  • 0
  • 400
Turkısh Brass Ensemble'den İzmir Sanat'ta yeni yıla özel konser
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir'in köklü sanat kurumlarının;  "İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, İzmir Devlet Opera ve Balesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı" sanatçılarından oluşan Turkısh Brass Ensemble oda orkestrası 27 Aralık 2018 Perşembe günü saat 20.30 da İzmir Sanat’da Belçikalı ünlü orkestra şefi Jean Baıly yönetiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile halka açık ve ücretsiz olarak yeni yıl özel  konseri gerçekleştirecektir.
            
Yoğun yaşam temposu içerisindeki insanlarımıza müzik sanatı ile dokunarak moral değerlerini yükseltmek ve müzikle onlara sağlıklı, mutlu , huzurlu sevgi ve barışa doğru güzel yeni yıl dileklerimizi iletmek amacı ile gerçekleştireceğimiz konserde klasiklerden valslere ve tangolara uzanan zengin ve popüler bir repertuvar sunulacaktır.
            
Belçikalı orkestra şefi JEAN BAILY yönetimine gerçekleştirilecek olan konserde; P. I. Çaykovski.. NAPOLITEN DANS..M.Teodorakıs..ZORBA..P. Dukas..LA PERI..J. Straus ..RADETZK MARCH..E. Crespo.. FOGO DA MULATA.. LIBER TANGO..LA CUMPARSITA.. J. S. BACH  Tre DANSES... V. A. MOZART.. TURKISH RONDO..Thats A PLANTY..vb.. eserlere yer verilirken Orkestrada.. Trompetlerde, Bahtiyar Matniyazov, Sergen Kale, Gökhan Dolunay; Kornolarda, Prof. Kerim Gürerk, Can Kiracı, Neşe Türk, Selin Ertop, Trombonlarda, Prof. Faruk Düzgün, Evrim Can Doğan, Emre Koç, Mümtaz Öfkeli, Tubada, Kenan Gökkaya yer alacaktır.
            
Belçikalı orkestra şefi JEAN BAILY yönetiminde TURKISH BRASS ENSEMBLE’nin gerçekleştireceği YENİ YIL ÖZEL KONSERİ  halka açık ve ücretsiz gerçekleştirilecektir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

Arşiv